Πορεία προς τη Βουλή πραγματοποίησαν το απόγευμα της Παρασκευής περισσότερα από 200 μέλη της ΚΕΕΡΦΑ, αντιρατσιστικών οργανώσεων καταγγέλλοντας την πολιτική της κυβέρνησης στο προσφυγικό και τις συνθήκες διαβίωσης στις δομές φιλοξενίας προσφύγων.

Νωρίτερα, είχαν πραγματοποιήσει συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από το υπουργείο Μεταναστευτικής Πολιτικής.

Οι συγκεντρωμένοι τοποθέτησαν «ματωμένα» ρούχα έξω από την είσοδο του υπουργείου με το σύνθημα «υπουργείο δολοφονίας» διαμαρτυρόμενοι για τους θανάτους προσφύγων και μεταναστών στα camps της Μόριας και της Ριτσώνας καθώς και ένα πανό με την επιγραφή «τώρα τους πνίγουν στην στεριά» κρούοντας τον κώδωνα του κινδύνου για τη ζωή των προσφύγων εξαιτίας του κρύου.

 

 

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License