Νέα βίαιη ρατσιστική επίθεση στον Ασπρόπυργο

Ακόμα μία βίαιη ρατσιστική επίθεση σημειώθηκε χθες (Τετάρτη) το μεσημέρι, στην περιοχή του Ασπρόπυργου.

 

Ακόμα μία βίαιη ρατσιστική επίθεση σημειώθηκε χθες (Τετάρτη) το μεσημέρι, στην περιοχή του Ασπρόπυργου.

Όπως κατήγγειλε η ΚΕΕΡΦΑ, ο Πακιστανός εργάτης γης Ζισάν Ελάχι χτυπήθηκε άγρια από δύο άτομα την ώρα που επέστρεφε στο σπίτι του από το χωράφι στο οποίο εργαζόταν. Οι δράστες τον πλησίασαν από πίσω και τον σταμάτησαν φωνάζοντας: «Φύγε από τη χώρα μας. Θα σε χτυπάμε όπου σε βρίσκουμε».

Στη συνέχεια άρχισαν να τον χτυπούν με σιδερογροθιά στο πρόσωπο και το κεφάλι, με αποτέλεσμα να μεταφερθεί αιμόφυρτος στο νοσοκομείο από το ΕΚΑΒ, προκειμένου να νοσηλευτεί στο νευροχειρουργικό τμήμα.

Σύμφωνα με την ΚΕΕΡΦΑ, από τη μαρτυρία του θύματος προκύπτει ότι πρόκειται για την ίδια φασιστική ομάδα που το περασμένο καλοκαίρι είχε εξαπολύσει τουλάχιστον πέντε βίαιες ρατσιστικές επιθέσεις σε βάρος μεταναστών εργατών γης στην περιοχή του Ασπρόπυργου, με τα μέλη της να παραμένουν ασύλληπτα .

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License