Λευτεριά στον Μ. Σεϊσίδη-Συγκέντρωση αλληλεγγύης 7 Φλεβ/Εφετείο

Στις 7/2/17 συνεχίζεται η δίκη του αναρχικού Μάριου Σεϊσίδη. Συγκέντρωση αλληλεγγύης στο Εφετειο Λουκαρεως TΡΙΤΗ 7 ΦΛΕΒΑΡΗ, 9.00πμ , 4ος όροφος.

post image

Λευτεριά στον Μάριο Σεϊσίδη

Στις 7/2/17 συνεχίζεται η δίκη του αναρχικού Μάριου Σεϊσίδη. Αφού στις προηγούμενες δίκες του Σ. Σεϊσίδη και του Γ. Τσιρώνη κατέρρευσε παταγωδώς, με τις αθωωτικές αποφάσεις  για τους δύο συντρόφους, το ευφάνταστο δημοσιογραφικό κατασκεύασμα της ομάδας «των ληστών με τα μαύρα» , τη σκυτάλη τώρα παίρνει η (αντι)τρομοκρατική υπηρεσία σε αγαστή συνεργασία με ειδικούς εφέτες ανακριτές. Μοναδικό τους στοιχείο ένα υποτιθέμενο δείγμα DNA, σε μια ύστατη προσπάθεια να ενοχοποιήσουν  τον Μάριο, καθώς από την ακροαματική διαδικασία και την εξεταση των μαρτύρων κατηγορίας, δεν προέκυψε η παραμικρή ένδειξη συμμετοχής του συντρόφου στις κατηγορίες που του αποδίδονται.
 
Οι αστυνομοδικαστικοί μηχανισμοί προσπαθούν να δημιουργήσουν κλίμα τρόμου και ενοχής στην υπόθεση του συντρόφου . Είτε εφευρίσκοντας δείγματα DNA, είτε βάζοντας στην δικαστική αίθουσα πάνοπλους φρουρούς με το χέρι στη σκανδάλη, είτε με  θεαματικές μεταγωγές  και ρεπορτάζ με τα οποία τροφοδοτούν  τα παπαγαλάκια τους, είτε, είτε...
 
Εμείς, με όπλο την αλληλεγγύη, στεκόμαστε ανάχωμα σ’ αυτές τις μεθοδεύσεις του κράτους και δεν θ’ αφήσουμε τον σύντροφο μας έρμαιο στα αρπακτικά χέρια της καταστολής.

TΡΙΤΗ 7 ΦΛΕΒΑΡΗ - ΕΦΕΤΕΙΟ ΛΟΥΚΑΡΕΩΣ
9.00πμ , 4ος όροφος.

Εικόνες:

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License