Δεν μας έφτανε η Χρυσή Αυγή, βγήκε παγανιά και το ΑΡΜΑ

Δεν μας έφτανε η Χρυσή Αυγή, βγήκε παγανιά και το ΑΡΜΑ

Δεν μας έφτανε η Χρυσή Αυγή, βγήκε παγανιά και το ΑΡΜΑ

 

 

Τα φυλλάδια με τα οποία η ναζιστική οργάνωση ΑΡΜΑ γέμισε δρόμους και αυτοκίνητα σε Καλαμάκι, Αλιμο και Παλαιό Φάληρο και τα οποία στο πίσω μέρος τους είχαν χάρτη που έδειχνε τις προσφυγικές δομές ανά την Ελλάδα

Ένα ακόμα ναζιστικό μόρφωμα που διεκδικεί μερίδιο στον εθνικοσοσιαλιστικό χώρο έκανε αισθητή την παρουσία του το βράδυ της Κυριακής και μάλιστα προτρέποντας σε πράξεις ρατσιστικής βίας κατά των προσφυγικών δομών!

Πρόκειται για την οργάνωση ΑΡΜΑ, του Στέφανου Γκέκα, παλιού χρυσαυγίτη και υπαρχηγού του Μιχαλολιάκου. Η οργάνωση αυτή λοιπόν πλημμύρισε με φυλλάδια τους δρόμους και τα αυτοκίνητα στο Καλαμάκι, τον Άλιμο και το Παλαιό Φάληρο, με τα οποία αποκαλούσε τους πρόσφυγες «λαθροεποίκους» και εξαπέλυε ρατσιστικό μίσος εναντίον τους.

Αλλά το εξαιρετικά ανησυχητικό ήταν ότι στο οπισθόφυλλο υπήρχε ένας χάρτης που κατέγραφε τις προσφυγικές δομές ανά την Ελλάδα και καλούσε τους «απανταχού πατριώτες να σπεύσουν να οργανωθούν και να δραστηριοποιηθούν προς αντιμετώπιση αυτών των δυσμενέστατων για την πατρίδα εξελίξεων». 

Η οργάνωση αυτή, που διεκδικεί κομμάτι από την πίτα των απογοητευμένων της Χρυσής Αυγής μετά την απόσυρση των ταγμάτων εφόδου λόγω της ποινικής δίωξης και της μεγάλης δίκης, δεν κρύβει τη ναζιστική της ιδεολογία και αναφέρεται ανοιχτά στον Αδόλφο Χίτλερ και τον θεωρητικό του γερμανικού ναζισμού Άλφρεντ Ρόζενμπεργκ.

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License