Κατάληψη γραφείων Αυγής για τον Μοχάμεντ Α.

Αυγή, κατάληψη γραφείων
Περίπου 30 άτομα προχώρησαν, το απόγευμα της Δευτέρας, σε κατάληψη της γραφείων της εφημερίδας «Αυγή», ζητώντας την απελευθέρωση και τη χορήγηση πολιτικού ασύλου στον απεργό πείνας Μοχάμεντ Α. Τα άτομα αυτά φώναξαν συνθήματα και έριξαν φυλλάδια αλληλεγγύης στον Μοχάμεντ, κατηγορώντας ταυτόχρονα το ελληνικό κράτος πως συνεργάζεται με το ολοκληρ

EUROKINISSI 30.01.2017, 19:26 | Ετικέτες:  καταλήψεις, εφημερίδες, απεργία πείνας, άσυλο Συντάκτης:  efsyn.gr

Περίπου 30 άτομα προχώρησαν, το απόγευμα της Δευτέρας, σε κατάληψη της γραφείων της εφημερίδας «Αυγή», ζητώντας την απελευθέρωση και τη χορήγηση πολιτικού ασύλου στον απεργό πείνας Μοχάμεντ Α. Τα άτομα αυτά φώναξαν συνθήματα και έριξαν φυλλάδια αλληλεγγύης στον Μοχάμεντ, κατηγορώντας ταυτόχρονα το ελληνικό κράτος πως συνεργάζεται με το ολοκληρωτικό καθεστώς της Αιγύπτου.

 

Στο σημείο μετέβησαν αστυνομικές δυνάμεις, όμως στη συνέχεια αποχώρησαν, έπειτα από συνομιλία και σχετικό αίτημα της διεύθυνσης της εφημερίδας. 

Από την πλευρά τους, οι εργαζόμενοι απομακρύνθηκαν από τα γραφεία και περιμένουν να αποχωρήσει η ομάδα των αλληλέγγυων, προκειμένου να προχωρήσουν στη συγγραφή και έκδοση του αυριανού φύλλου της εφημερίδας τους. 

Τελικά, περίπου στις 7.30 το βράδυ, οι αλληλέγγυοι αποχώρησαν από τα γραφεία της «Αυγής».ΠΗΓΗ

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License