[Χανιά] Δεν μας φοβίζουν οι διώξεις σας

Στις 14/10/2010 πέφτει νεκρός 19χρονος μαθητής ύστερα από καταδίωξη μπάτσων στα Χανιά. Κάποιες μέρες αργότερα, κι ενώ η ΕΛ.ΑΣ. επιχειρούσε να κουκουλώσει το περιστατικό, διοργανώνεται αντικρατική/αντικατασταλτική πορεία. Μέσα στο φορτισμένο κλίμα των ημερών και μετά από μικροσυγκρούσεις, οι μπάτσοι επιτίθενται στο σώμα της πορείας και συλλαμβάνουν δύο διαδηλωτές που πρωτόδικα τους κατηγορούν για διάφορα αδικήματα και εν τέλει τους καταδικάζουν σε 12 και 16 μήνες αντίστοιχα με αναστολή. Στα πλαίσια όλης αυτής της βιομηχανίας πολιτικών διώξεων που λαμβάνει χώρα στην πόλη, εμείς έχουμε να δηλώσουμε πως δεν τρομοκρατούμαστε από κανέναν κρατικό μηχανισμό καταστολής. Το κίνημα είναι εδώ και θα συνεχίσει να αγωνίζεται με τα μέσα του.

post image

Στις 14/10/2010 πέφτει νεκρός 19χρονος μαθητής ύστερα από καταδίωξη μπάτσων στα Χανιά. Κάποιες μέρες αργότερα, κι ενώ η ΕΛ.ΑΣ.  επιχειρούσε να κουκουλώσει το περιστατικό, διοργανώνεται αντικρατική/αντικατασταλτική πορεία. Μέσα στο φορτισμένο κλίμα των ημερών και μετά από μικροσυγκρούσεις, οι μπάτσοι επιτίθενται στο σώμα της πορείας και συλλαμβάνουν δύο διαδηλωτές που πρωτόδικα τους κατηγορούν για  διάφορα αδικήματα και εν τέλει τους καταδικάζουν σε 12 και 16 μήνες αντίστοιχα με αναστολή. Στα πλαίσια όλης αυτής της βιομηχανίας πολιτικών διώξεων που λαμβάνει χώρα στην πόλη, εμείς έχουμε να δηλώσουμε πως δεν τρομοκρατούμαστε από κανέναν κρατικό μηχανισμό καταστολής.
Το κίνημα είναι εδώ και θα συνεχίσει να αγωνίζεται με τα μέσα του.

Μπάτσοι Ρουφιάνοι Δικαστές κάτω τα ξερά σας απ´ τους αγωνιστές
Στις γέννες τις ψευτιάς απαντάμε με πείσμα και αλληλεγγύη.

μικροφωνική αλληλεγγύης
Τρίτη 24/01
18:00 Πλατεία Αγορας

συγκέντρωση αλληλεγγύης
Τετάρτη  25/01
09:00 Δικαστήρια

Εικόνες:

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License