Σε Φωτογραφίες: Πορείες των Γυναικών και στις επτά ηπείρους απαιτούν 'ένα καλύτερο μέλλον »


 

Περίπου 500.000 άνθρωποι συγκεντρωθηκαν στο National Mall στην Ουάσιγκτον, DC. 

Η δεύτερη ημέρα της προεδρίας Trump έχει δει ένα άνευ προηγουμένου κύματος διαμαρτυριών να διογκώνονται σε όλο τον κόσμο, η  Πορεία των Γυναικών στην Ουάσιγκτον και οι αδελφές πορείες σε όλες τις ηπείρους, ναι,  συμπεριλαμβανομένης της Ανταρκτικής -απαντούν κατά της του προέδρου των ΗΠΑ τρομακτικής ρητορικής .

Οι διοργανωτές ανεβάζει τώρα τον συνολικό αριθμό των συμμετεχόντων στις διαδηλώσεις στα 2,5 εκατομμύρια σε όλο τον κόσμο. Και η κατ 'εκτίμηση 500.000 διαδηλωτές στο National Mall στην Ουάσιγκτον, DC, στην Πορεία των Γυναικών είναι τώρα η μεγαλύτερη διαδήλωση ορκομοσίας στην ιστορία των ΗΠΑ .

 

απο την  πορεία στο Πόρτλαντ, Μέιν, 


απο τους πάγους της Ανταρκτικής

Οι διαδηλωτές διασχίζουν μια γέφυρα στο Δουβλίνο, Ιρλανδία. 

 

Πορεία Γυναικών στο Παρίσι. 

 

 

Οι διαδηλωτές έκαναν πορεία στο Όσλο της Νορβηγίας. 

απο την Πράγα και την Φλωρεντία

 

στην Βοστόνη επικεφαλής μιας πορείας 15000+ διαδηλωτών στο Βανκούβερ του Καναδά, οι γέροντες και οι τυμπανιστές του Πρώτου Έθνους απο την Καλκούτα το  Μπουένος Άιρες στην Αργεντινή το Τορόντο το Σικάγο την Βαρκελώνη το Σίδνεϋ το Ναϊρόμπι

 

 

 

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License