Σύσκεψη για αντιφασιστικές δράσεις 28 & 29/1

Σύσκεψη στην Εργατική Λέσχη Περιστερίου, οδό Αιμιλίου Βεάκη 28, 1ος όροφος, την Τετάρτη, 18/01, 7μμ.

Την Κυριακή 29/1 στις 11πμ η Χρυσή Αυγή ετοιμάζει εκδήλωση στο κοιμητήριο Πετρούπολης για τα  Ίμια. Συνδυάζεται με μια σειρά τοπικών δράσεων της όπου προσπαθεί να αναδείξει την εθνικιστική και φασιστική της ατζέντα με αφορμή τα 21 χρόνια της εθνικιστικής εμπλοκής που είχε δημιουργηθεί ανάμεσα σε Ελλάδα και Τουρκία.

Η Οργάνωση Μαχητικού Αντιφασισμού (ΟΡΜΑ) και το Αυτοδιαχειριζόμενο Στέκι Πετρούπολης Οκτάνα καλούμε κάθε κοινωνική και πολιτική συλλογικότητα της ευρύτερης περιοχής την Τετάρτη 18 Ιανουαρίου 7μμ στην Εργατική Λέσχη Περιστερίου για να σχεδιάσουμε:

  • Τη συμμετοχή μας στη Διεθνιστική Αντιφασιστική Συγκέντρωση και Διαδήλωση που διοργανώνεται στις 28/1 4μμ στην πλ. Ρηγίλλης.
  • Την οργάνωση αντιφασιστικής συγκέντρωσης την Κυριακή 29/1 το πρωί.

Ενάντια στον Εθνικισμό, τον Πόλεμο, τον Ρατσισμό και το Φασισμό

Ταξική Διεθνιστική Αλληλεγγύη των Λαών

Έξω οι φασίστες από την πόλη μας

Σύσκεψη στην Εργατική Λέσχη Περιστερίου, οδό Αιμιλίου Βεάκη 28, 1ος όροφος, την Τετάρτη, 18/01, 7μμ.

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License