Αντιφασιστική συγκέντρωση στην πλ. Συντάγματος. Άφαντοι οι φασίστες

Η αντιφασιστική συγκέντρωση ολοκληρώθηκε με επιτυχία. Επόμενο μεγάλο ραντεβού του αντιφασιστικού κινήματος το Σάββατο 28 Ιανουαρίου στην πλατεία Ρηγίλλης στις 4μμ. Η ημέρα των Ιμίων να γίνει ημέρα διεθνιστικής αλληλεγγύης των λαών. Κάτω τα χέρια από τους πρόσφυγες και τους μετανάστες Κρεμάλα στους φασίστες

post image

Η αντιφασιστική συγκέντρωση ολοκληρώθηκε με επιτυχία. Άφαντα τα φασιστικά απολειφάδια, δεν τόλμησαν να εμφανιστούν στην πλατεία Συντάγματος που με τόση θέρμη καλούσαν τις προηγούμενες ημέρες. Δεν μπόρεσαν να έρθουν να χύσουν το ρατσιστικό δηλητήριο και το εμετικό κήρυγμα μίσους.

Οι δυνάμεις του μαχητικού Αντιφασισμού για μία ακόμα φορά ακύρωσαν έμπρακτα μία φασιστοσύναξη. Η ακύρωση των συνάξεων των φασιστών είναι πρωταρχικό έργο του αντιφασιστικού κινήματος.

Επόμενο μεγάλο ραντεβού του αντιφασιστικού κινήματος το Σάββατο 28 Ιανουαρίου στην πλατεία Ρηγίλλης στις 4μμ. Η ημέρα των Ιμίων να γίνει ημέρα διεθνιστικής αλληλεγγύης των λαών.

Κάτω τα χέρια από τους πρόσφυγες και τους μετανάστες

Κρεμάλα στους φασίστες

Εικόνες:

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License