Η επιλεκτική εφαρμογή του “νόμου περί προστασίας ανηλίκων”

Η επιλεκτική εφαρμογή του “νόμου περί προστασίας ανηλίκων”

Το δικό μου το παιδί χάθηκε από ΜΗ εφαρμογή του νόμου περί προστασίας ανηλίκων. Οι γιατροί (ψυχίατρος και παιδοψυχίατρος της Ελληνικής Ψυχαναλυτικής Εταιρείας) δεν εφάρμοσαν τίποτε απολύτως απ' ό,τι προβλέπει αυτός ο νόμος, γιατί δεν ήθελαν να τα βάλουν με συνάδελφό τους (τον πατέρα του παιδιού μου), και ούτε καν παραπέμφθηκαν σε δίκη μετά από τη μήνυσή μου. Το κράτος και η δικαιοσύνη του είναι πάντα με τους ισχυρούς και το παιδί μου βρίσκεται στον τάφο.

Όμως τώρα, στην περίπτωση του γιου της Πόλας Ρούπα και του Νίκου Μαζιώτη, το ίδιο ακριβώς κράτος που δεν παρέπεμψε σε δίκη τους υπεύθυνους γιατρούς για τη σεξουαλική παρενόχληση και τελικά δολοφονία του δικού μου παιδιού από τον μανιοκαταθλιπτικό γιατρό πατέρα του, και οι αντίστοιχοι “ειδικοί” γιατροί, παίζουν για άλλη μια φορά παιχνίδια σκοπιμοτήτων σε βάρος της ψυχής ενός αθώου και ανήμπορου πλάσματος – αυτή τη φορά προσποιούμενοι ότι εφαρμόζουν τον νόμο περί προστασίας ανηλίκων. Αυτή τη φορά, κάποια εισαγγελέας ανηλίκων κόπτεται δήθεν για την προστασία του παιδιού τους.

Δεν έχω την παραμικρή αμφιβολία ότι αυτοί οι “ειδικοί”, μέσω του παιχνιδιού, χρησιμοποιούν τις επιστημονικές γνώσεις τους για αλίευση πληροφοριών. Και ελπίζω ειλικρινά κάποιος να πληρώσει αυτή τη φορά για τα τραύματα στην ψυχούλα του.

 

Ευηνέλλα Αλεξοπούλου

 

ΥΓ. Η αρχική καταγγελία μου, αμέσως μετά τη μη παραπομπή των υπεύθυνων “ειδικών” σε δίκη:

“Ψυχίατροι, Δικαιοσύνη, και ο Πνιγμός στη Θάλασσα ενός Παιδιού 4,5 ετών (επώνυμη καταγγελία)”

https://athens.indymedia.org/post/1527903/

 

 

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License