Να σταματήσει η ομηρία του παιδιού της Π. Ρούπα και του Ν. Μαζιώτη | Vogliamo tutto e per tutti

Να σταματήσει η ομηρία του παιδιού της Πόλας Ρούπα και του Νίκου Μαζιώτη και να δοθεί το παιδί στα συγγενικά τους πρόσωπα Αλληλεγγύη στην Πόλα Ρούπα και την Κωνσταντίνα Αθανασοπούλου Αλληλεγγύη σε όσους κατηγορούνται για τη δράση της οργάνωσης Επαναστατικός Αγώνας

Να σταματήσει η ομηρία του παιδιού της Πόλας Ρούπα και του Νίκου Μαζιώτη και να δοθεί το παιδί στα συγγενικά τους πρόσωπα

Τα ξημερώματα της 5ης Ιανουαρίου οι δυνάμεις της «αντι»-τρομοκρατικής υπηρεσίας πραγματοποίησαν κατασταλτική επιχείρηση με ταυτόχρονη εισβολή σε δύο σπίτια και τη σύλληψη των Πόλα Ρούπα μαζί με τον εξάχρονο γιο της και της Κωνσταντίνας Αθανασοπούλου. Και οι δύο συλληφθείσες δήλωσαν από την πρώτη στιγμή της συλληψή τους ότι συμμετέχουν στην ένοπλη οργάνωση «Επαναστατικός Αγώνας». Η Πόλα Ρούπα τα τελευταία χρόνια έχει επιλέξει το δρόμο της φυγοδικίας και τη συνέχιση του αγώνα για την ανατροπή του κράτους και του κεφαλαίου, για την κοινωνική επανάσταση.

Γι’ αυτή την επιλογή της, να παλέψει και να αγωνιστεί για την εξάλειψη της καταπίεσης και της εκμετάλλευσης και ενάντια σε ντόπιες και υπερεθνικές ελίτ, το κράτος επέλεξε να την εκδικηθεί απάγοντας τον γιο της και μη επιτρέποντας να τον επισκεφτεί κανένα συγγενικό του πρόσωπο, ενώ απειλεί ότι θα κλείσει τον εξάχρονο σε ίδρυμα. Ταυτόχρονα η απομόνωση του εξάχρονου δεν αποκλείεται να χρησιμοποιείται από τις καθεστωτικές δυνάμεις για να τον υποβάλλουν σε μια ιδιότυπη και βάρβαρη ανάκριση.

Αποδεικνύεται για ακόμα μια φορά ότι το κράτος έχει συνέχεια και εκδικείται τους εχθρούς του και όσους αγωνίζονται για την κοινωνική απελευθέρωση. Με την απαγωγή του παιδιού της Πόλας και του Νίκου οι κατασταλτικές και δικαστικές υπηρεσίες επιχειρούν να εκβιάσουν, να τρομοκρατήσουν και να κάμψουν το ηθικό των δύο αυτών πολιτικών εχθρών του καθεστώτος.

Από τις 5 Ιανουαρίου η Πόλα Ρούπα, ο Νίκος Μαζιώτης και η Κωνσταντίνα Αθανασοπούλου πραγματοποιούν απεργία πείνας και δίψας με μοναδικό αίτημα να επιστραφεί το παιδί στους συγγενείς της Πόλας.

Αλληλεγγύη στην Πόλα Ρούπα και την Κωνσταντίνα Αθανασοπούλου

Αλληλεγγύη σε όσους κατηγορούνται για τη δράση της οργάνωσης Επαναστατικός Αγώνας

Συγκέντρωση Αλληλεγγύης την Κυριακή 8/1/2017 στις 4μμ

έξω από το νοσοκομείο Παίδων Αγία Σοφία, όπου κρατείται φρουρούμενος ο 6χρονος γιος της Π.Ρούπα και του Ν.Μαζιώτη

 αναρχική συλλογικότητα Vogliamo tutto e per tutti

http://vogliamotutto.espivblogs.net/

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License