Όχι στις φασιστικές & ρατσιστικές εκδηλώσεις

Όχι στην ισλαμοφοβία

Την Κυριακή 8/1 επιχειρείται να στηθεί ένα πανελλαδικό γαϊτανάκι ξενοφοβικών και ρατσιστικών δράσεων από φασιστικές παραφυάδες. Καλέσματα σε Θεσσαλονίκη, Αθήνα και Χανιά προσπαθούν να δώσουν έδαφος σε ναζιστικές συμμορίες. Δεν θα αφήσουμε να ξαναεμφανιστούν τραμπούκικες συμμορίες να τρομοκρατούν νεολαίους & ανθρώπους του μόχθου. Δεν θα δώσουμε καμιά νομιμοποίηση των χτυπημάτων σε ξενώνες προσφύγων και μεταναστών. Το αντιφασιστικό κίνημα δεν θα δώσει ούτε μια σπιθαμή γης σε διχαστικά κηρύγματα που προσπαθούν να διασπάσουν τους εργαζόμενους με βάση το χρώμα, το έθνος, το φύλο ή τη θρησκεία.

Είναι ταξική πρόκληση να αφήσουμε τις φασιστικές συμμορίες να συγκεντρωθούν στην πλατεία Συντάγματος.

Καλούμε σε αντιφασιστική  συγκέντρωση την Κυριακή 8/1 στις 4μμ στην πλατεία Συντάγματος

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License