Απίστευτο σήριαλ και με το «ξήλωμα» της ρόδας στο Σύνταγμα

γιατι΄ο δημαρχος δεν αναφέρθικε σε κάτι που πληροσαν η πολιτες και εμεινε στασημο? αραγε μονο για 2-3 φαναρια σπασμενα τονίζει ο καμμίνης ότι τα πληρονουν η φορολογουμενη απο τα δημοτικα τέλη,γα την ροδα μουγκα?... πιοι πληροσαν το στησιμο της ροδας? και ολα τα παρελικόμενα? επιλεκτικες δηλοσης του καμμινη.. αλλά΄ "ΡΟΔΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΓΥΡΙΖΕΙ¨

Σε απίστευτο σήριαλ, μετά το στήσιμο, εξελίσσεται και το ξε-στήσιμο της περίφημης ρόδας στο Σύνταγμα!

Από χθες και αφού πέρασαν οι γιορτές με τη ρόδα να μη λετουργεί, ξεκίνησε η αποσυναρμολόγηση της.

Μέχρι το βράδυ είχε μείνει όρθια η μισή ρόδα περίπου και σήμερα το πρωί ξεκίνησαν ξανά οι εργασίας για την αποσυναρμολόγηση και της υπόλοιπης.

Ωστόσο, σταμάτησαν πριν από λίγο καθώς το συνεργείο που την «έλυνε» δεν είχε πάρει άδεια και έτσι  έφθασε στην πλατεία Συντάγματος η επιθεώρηση εργασίας μαζί με την αστυνομία.

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License