Για να μας πάει καλά το 2017-Νίκη των Φαντάρων στην Κομοτηνή

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Δευτέρα, 2 Ιανουαρίου 2017

Για να μας πάει καλά το 2017-Νίκη των Φαντάρων στην Κομοτηνή

    Είδαμε την ανακοίνωση για τους συναδέλφους φαντάρους που ξεπαγιάζουν στην Ορεστιάδα, ας θυμηθούμε τι έγινε στην Α ΕΑΝ Κομοτηνής πριν από λίγες μέρες.  Μετά την δημοσίευση της καταγγελίας του Δικτύου Ελεύθερων Φαντάρων Σπάρτακος, άμεση ήταν η αντίδραση της διοίκησης.  Από τότε τα προβλήματα της θέρμανσης και του φαγητού εξαφανίστηκαν.  Να λοιπόν κάτι που ποτέ δεν θα παίξει στα cult προπαγανδιστικά βιντεάκια του ΓΕΣ.  Μην είσαι θεατής στην θητεία σου συνάδελφε.  Κατήγγειλε, βγες παραπονούμενος, διεκδίκησε!  Μόνο έτσι αλλάζουν τα ουσιαστικά προβλήματα. Άντε συνάδελφοι, καλή και αγωνιστική θητεία με Κίνημα Μαζικό και Μαχητικό Μέσα και Έξω από τον Στρατό.   Ας θυμηθούμε:

  Καταγγελία από Α ΕΑΝ Κομοτηνής: παγώνουν χωρίς θέρμανση οι φαντάροι!

    ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑΣ Στην μονάδα μας αντιμετωπίζουμε κάποια πολύ σοβαρά προβλήματα που θεωρούμε ότι πρέπει να καταγγελθούν μήπως και αλλάξει κάτι.  Το πιο σοβαρό είναι ότι δεν έχουμε θέρμανση με αποτέλεσμα να μην μπορούμε να κοιμηθούμε από το κρύο τα βράδια.  Επίσης δεν έχουμε φοριαμούς για τα πράγματά μας, μιας και οι μοναδικοί που υπάρχουν είναι κατειλημμένοι από τα στελέχη. 
Τα πράγματά μας στοιβάζονται σε μία αποθήκη έξω από την ίλη, όπου υπάρχει απίστευτη υγρασία.  Τέλος ενώ δικαιούμαστε πρόγευμα, πάντα εκλείπει και δεν φτάνει για πολλούς στρατιώτες με αποτέλεσμα να δώσουμε λεφτά στο ΚΨΜ ή να μείνουμε νηστικοί εκείνες τις ώρες.
Πολλοί συνάδελφοι έχουν αναφέρει κάποια από τα προβλήματα αλλά δεν έχει υπάρξει κάποια αλλαγή.
Αλήθεια, η διοίκηση της μονάδας γιατί αδιαφορεί για τους συναδέλφους φαντάρους;
Δεν κρίνει σοβαρά αυτά τα προβλήματα;
Δεν εκτιμά ότι ο ρόλος του διοικητή είναι να δώσει απαντήσεις στην καθημερινή αθλιότητα;
ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ ΤΗΛ. ΕΠΙΚ. 6932 955437  http://diktiospartakos.blogspot.com  
diktiospartakos@hotmail.com 

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License