Άθλια προπαγάνδα σε ΒΙΝΤΕΟ του ΓΕΣ με ντεκόρ τους φαντάρους

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Παρασκευή, 30 Δεκεμβρίου 2016

Άθλια προπαγάνδα σε ΒΙΝΤΕΟ του ΓΕΣ με ντεκόρ τους φαντάρους

  ΖΗΤΩ ΤΑ ΘΕΣΦΑΤΑ ΤΗΣ ΧΟΥΝΤΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΣΜΟΥ
ΠΑΤΡΙΔΑ-ΘΡΗΣΚΕΙΑ-ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ Για μια ακόμη φορά, το ΓΕΣ, εκτελώντας διατεταγμένη υπηρεσία και υλοποιώντας τις αντιδραστικές κατευθύνσεις του Υπουργείου Άμυνας, κατασκεύασε ένα ακόμη άθλιο εθνικιστικό και μιλιταριστικό ΒΙΝΤΕΟ. Για να χρησιμοποιήσει ξανά τους φαντάρους ως ντεκόρ του στρατιωτικού που δίνει το αντιδραστικό στίγμα και το κυρίως πολιτικό μήνυμα του βίντεο: ΠΑΤΡΙΔΑ-ΘΡΗΣΚΕΙΑ-ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ! Βλέπεις, αυτοί που μας αφαιρούν τη μόρφωση, την εργασία, την ελπίδα και την ίδια μας τη ζωή στις πολεμικές προετοιμασίες τους, μόνο τα θέσφατα της Χούντας των Συνταγματαρχών και του κάθε Ολοκληρωτισμού, με Κοινοβουλευτισμό ή όχι, μπορούν να πρεσβεύσουν...    Για να χρησιμοποιήσει τους απλούς φαντάρους ως μαριονέτες στο σόου "εθνικής ενότητας":
βλέπεις, μπορεί ο Καμμένος και ο Βίτσας να ψηφίζουν Μνημόνια και βάρβαρα αντεργατικά μέτρα, να έχουν φτάσει το μεροκάματο στα 2 ευρώ την ώρα  και την Ανεργία στα Ουράνια... Αλλά πρέπει να είμαστε όλοι "εθνικά ενωμένοι"... Αλήθεια, γιατί δεν απαντά το ΓΕΣ και το Υπουργείο Άμυνας στη μάνα και στον πατέρα που τρομοκρατούν με το φόβο ενός θερμού επεισοδίου τι γεωστρατηγικά-οικονομικά συμφέροντα κρύβει το Καστελόριζο; Μήπως για μια ακόμη φορά οι φτωχοί και οι εργαζόμενοι θα διαταχθούν να αλεστούν στις κρεατομηχανές  του πολέμου για τον έλεγχο του Αιγαίου και της Ανατολικής Μεσογείου, τις ΑΟΖ και τα ενεργειακά κοιτάσματα, τα συμφέροντα των εφοπλιστών και των επιχειρηματιών του τομέα ενέργειας; "Εθνική ενότητα" σαλπίζει το ΓΕΣ και η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, αυτοί που για να κερδίσουν τους ψήφους των στρατιωτικών και να τους ενσωματώσουν στα πολεμοκάπηλα σχέδια τους, μετέτρεψαν τους Φαντάρους σε Οικοδόμους. Τους έβαλαν να δουλέψουν τσάμπα στον εργολάβο που κατασκεύασε με τον δικό μας ιδρώτα και  το δικό μας κόπο  τα οικήματα για να μένουν δωρεάν οι ΕΠ.ΟΠ-Υπαξιωματικοί-Αξιωματικοί.   Βλέπεις, "εθνική ενότητα" θέλει το ΓΕΣ, αλλά και διατήρηση των προνομίων των Στρατιωτικών στην πλάτη των φαντάρων! Τέλος, στο ΓΕΣ δε μας είπε, το κόστος μετακίνησης των φαντάρων από το Καστελόριζο, που μας βάζουν να πληρώνουμε σε κάθε άδεια ποιο είναι; Γιατί σε αυτή την "εθνική ενότητα" που περιγράφει το ΓΕΣ και το Υπουργείο Άμυνας προβλέπεται επίδομα παραμεθορίου και Δώρο Χριστουγέννων μόνο στους Στρατιωτικούς και σε κανέναν άλλο Δημόσιο Υπάλληλο. Και το λέμε αυτό όχι μόνο για να θυμίσουμε ότι η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ παρά τις προεκλογικές υποσχέσεις εξαφάνισε και αυτή τις καταστάσεις επιβίβασης, αλλά και γιατί έκοψαν το δώρο Χριστουγέννων των 8,7 ευρώ στους φαντάρους γιατί λέει είμαστε Δημόσιοι Υπάλληλοι.... Ελπίζουμε, ότι ο Συνταγματάρχης Νικόλαος Φανιός, Eπρόσωπος Τύπου ΓΕΣ, που εμπνέεται όλα αυτά τα απίθανα βίντεο της Κινηματογραφίας Στρατού, να ενσωματώσει αυτούς τους προβληματισμούς μας στο επόμενο βίντεο του.... Έλα συνάδελφοι, πλάκα κάνουμε...  Αν είναι να κερδηθεί κάτι στον Στρατό, εξαρτάται από τη δική μας πάλη, την καθημερινή συνδικαλιστική μας παρέμβαση να υπερασπίσουμε τα Δικαιώματα του Φαντάρου Πολίτη με Στολή.  Γιατί συνάδελφοι, κανένας Στρατός και κανένα εξοπλιστικό πρόγραμμα δεν εγγυήθηκε την ειρήνη και την ευημερία. Η ειρήνη στο Αιγαίο εξαρτάται αποκλειστικά από την κοινή πάλη των λαών, τους κοινούς αγώνες των εργαζομένων, των φοιτητών, των μαθητών, των στρατευμένων σε Ελλάδα και Τουρκία! Εμείς λέμε ότι δεν ΠΟΛΕΜΑΜΕ-ΔΕΝ ΚΑΤΑΣΤΕΛΛΟΥΜΕ για ΗΠΑ-ΝΑΤΟ-Ε.Ε.-Ελληνική Ολιγαρχία, αλλά Πολεμάμε για τα συμφέροντα του κόσμου της εργασίας και της νεολαίας που βρίσκονται σε ανειρήνευτη αντίθεση με τα εθνικά-αστικά τους συμφέροντα.    ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ

ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ ΤΗΛ. ΕΠΙΚ. 6932955467 Diktiospartakos.blogspotcom ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΤΟΥ ΓΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΥΕΘΑ ΠΑΝΟΥ ΚΑΜΜΕΝΟΥ   Αναρτήθηκε από Επιτροπή Αλληλεγγύης στις 9:01:00 π.μ. 

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License