Μια πρόταση για την καλύτερη λειτουργία του σάιτ

Μια πρόταση για την καλύτερη διαχείριση της σελίδας και του θέματος των 7.

Αυτή τη στιγμή το μεγαλύτερο μέρος της σελίδας των ειδήσεων του Ιντιμίντια καταλαμβάνεται από ειδήσεις-σχόλια-ερωτήσεις-απόψεις-απορίες σε σχέση με το θέμα των 7 της Θεσσαλονίκης. Θέμα που προσωπικά το θεωρώ πάρα πολύ σοβαρό και είμαι της γνώμης ότι πρέπει να εξαντλήσουμε κάθε -μα κάθε- μέσον προκειμένου να διεκδικήσουμε την αποφυλάκιση αυτών των ανθρώπων. Αν μάλιστα λάβουμε υπόψη μας την ειδική κατάσταση στην οποία βρίσκονται και τον αργό θάνατο στον οποίο υποβάλλονται, αυτό το καθήκον (της υπεράσπισής τους με κάθε τρόπο) αποκτά ιδιαίτερη αξία. Αυτή η ιδιαίτερη αξία γίνεται ακόμα πιο έντονη όταν προσμετρήσει κανείς την (εκκωφαντική) σιωπή των "mainstream" media και την αμηχανία των οργανώσεων της αριστεράς (+ διάφορες άλλες καταστάσεις που η ανάλυσή τους δεν αρμόζει στην παρούσα στιγμή). Παρ' όλα αυτά και επειδή το Ιντιμίντια δεν μπορεί (και δεν πρέπει) να είναι μονοθεματικό (όποιο κι αν είναι το θέμα το οποίο διαπραγματεύεται) και επειδή υπάρχουν ΚΑΙ άλλα θέματα τα οποία μόνο το ίντυ μπορεί να αναδείξει και τα οποία είναι ιδιαίτερα δύσκολο να αναδειχθούν μέσα σ' αυτή την ταχύτατη ροή πληροφοριών και ειδήσεων, θα πρότεινα για την κάλυψη τη υπόθεσης των 7 να ακολουθηθεί μια λογική αντίστοιχη με την κάλυψη των γεγονότων της Βολιβίας. Δηλαδή, να ανοίγει καθημερινά ένα θέμα (αυτό είναι που λέμε thread;) με τίτλο π.χ. "Για τους 7 της Θεσσαλονίκης: 12 Νοέμβρη 2003" και σ' αυτό να προστίθενται νέα, σχόλια, ανακοινώσεις, δράσεις, καταγγελίες, ή ό,τι άλλο υπάρξει σε σχέση με το θέμα. Έτσι, και εξοικονόμηση χώρου για την πρώτη σελίδα θα υπάρξει, και όποιος θέλει να βρει κάτι σχετικό με το θέμα των 7 θα το βρει συγκεντρωμένο σε ένα thread (έτσι δεν το είπαμε;) Δεν νομίζετε ότι είναι πιο λειτουργικό για όλους; Με ενδιαφέρει η άποψη και των χρηστών και των μελών της Σ.Ο.

από transporte 12/11/2003 3 πμ.


...αυτή τη στιγμή που γράφεται αυτό το σχόλιο, στους 31 τίτλους της σελίδας http://athens.indymedia.org/front.php3? οι 14 (δηλ. περίπου οι μισοί!) είναι για το θέμα των 7. Και για να προλάβω (άσκοπες) κριτικές, επαναλαμβάνω: η πρότασή μου σκοπεύει τόσο στην καλύτερη προβολή του θέματος των 7, όσο και στην καλύτερη λειτουργία του Ιντιμίντια.

από buleria 12/11/2003 9:43 πμ.


Δεν υποτιμώ καθόλου το ζήτημα της αλληλεγγύης, αλλά πραγματικά η εντύπωση είναι πως οι δημοσιεύσεις σ'αυτό το ζήτημα έχουν "πνίξει" το σάιτ με αποτέλεσμα να "θάβονται" οι υπόλοιπες δημοσιεύσεις και πιθανόν να αποθαρρύνεται κάποιος που θα ήθελε να ψάξει το Ίντυ. Please, please, please δεν είμαι ασφαλίτης κλπ. Ας ακουστούν κι άλλες γνώμες.

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License