Από την συγκέντρωση του Σάββατου 10/12 για τις ελεύθερες μετακινήσεις στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς | ΣΥΝΕΛΕΥΣΕΙΣ ΓΕΙΤΟΝΙΩΝ

Από την συγκέντρωση του Σάββατου 10/12 στο Μοναστηράκι, για τις ελεύθερες μετακινήσεις στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς

post image

Το Σάββατο 10 Δεκεμβρίου 2016 στις 12 το μεσημέρι πραγματοποιήθηκε συγκέντρωση στον ΗΣΑΠ στο Μοναστηράκι, από συνελεύσεις γειτονιών, ενάντια στο ηλεκτρονικό εισιτήριο, τις μπάρες, τους ελέγχους, την ιδιωτικοποίηση των συγκοινωνιών και τους αποκλεισμούς προτάσσοντας την ελεύθερη μετακίνηση για όλους. Η συγκέντρωση διοργανώθηκε από την Ανοιχτή Συνέλευση Κατοίκων Πετραλώνων-Θησείου-Κουκακίου, την Ανοιχτή Λαϊκή συνέλευση Περιστερίου, την Ανοιχτή Συνέλευση Κατοίκων Αγίας Παρασκευής, Συνέλευση Αντίστασης και Αλληλεγγύης Κυψέλης/Πατησίων, την Συνέλευση Αδιαμεσολάβητης Δράσης Βύρωνα-Καισαριανής-Παγκρατίου-Ζωγράφου και την Συνέλευση πλατείας Κερατσινίου-Δραπετσώνας.

Η κάθε συνέλευση ξεκίνησε από τη γειτονιά της με παρέμβαση στα αντίστοιχα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς και κατευθύνθηκε στο Μοναστηράκι. Στη συγκέντρωση συμμετείχαν πάνω από 200 άτομα, διήρκησε γύρω στις δύο ώρες και οι αντιδράσεις του κόσμου ήταν πολύ θετικές. Καθ’ όλη τη διάρκεια της συγκέντρωσης μοιράστηκαν χιλιάδες κείμενα, κολλήθηκαν αυτοκόλλητα, μπλοκαρίστηκαν τα ακυρωτικά μηχανήματα και η διέλευση των επιβατών ήταν ελεύθερη.

Εικόνες:

από Συνέλευση Αντίστασης και Αλληλεγγύης Κυψέλης / Πατησίων 24/12/2016 9 μμ.


post image

... από το σημείο της συγκέντρωσης που βρισκόταν η συνέλευσή μας.

 

Εικόνες:

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License