[Ισπανία] Μείωση της πρωτόδικης ποινής για τα συντρόφια Μόνικα Καμπαγέρο και Φρανσίσκο Σολάρ


Αναδημοσίευση από Contra Info: https://gr-contrainfo.espiv.net/2016/12/18/monica-y-francisco-reducida-la-condena/

 

Στις 16 Δεκέμβρη 2016 το Ανώτατο Δικαστήριο της Ισπανίας κοινοποίησε την απόφασή του σχετικά με την έφεση που είχε καταθέσει τον Οκτώβρη η υπεράσπιση των συντρόφων Μόνικα Καμπαγέρο και Φρανσίσκο Σολάρ ενάντια στην πρωτόδικη ποινή σε 12 χρόνια φυλάκισης. Η ποινή μειώθηκε στα τεσσεράμιση χρόνια συν την καταβολή αποζημίωσης 143.317 ευρώ για τις ζημιές που προκλήθηκαν με την επίθεση στη Βασιλική του Πιλάρ στη Θαραγόθα τον Οκτώβρη 2013. Τα δύο συντρόφια έχουν εκτίσει ήδη τρία χρόνια, οπότε τους απομένει ενάμισης χρόνος ακόμα στα κρατικά κελιά. Υπάρχει ωστόσο και η πιθανότητα να αφεθούν ελεύθερα πριν την συμπλήρωση αυτής της χρονικής περιόδου, δεδομένου πως είναι πολίτες άλλου κράτους με καταδίκη μικρότερη των 6 ετών και μπορεί να απελαθούν στη Χιλή πιο σύντομα.

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License