Αντιφασιστική συγκέντρωση την Κυριακή 18 Δεκεμβρίου στο Βοτανικό - Ταξική, διεθνιστική αλληλεγγύη σε πρόσφυγες και μετανάστες

Αντιφασιστική συγκέντρωση – Αλληλεγγύη σε πρόσφυγες και μετανάστες, την Κυριακή, 18/12, 3μμ, στην Ιερά Οδό 114, στο Βοτανικό.

post image

Απόνερα της Χρυσής Αυγής, που στο παρελθόν είχαν πρωτοστατήσει σε κατάληψη στο χώρο που προορίζεται για τέμενος, ανακοίνωσαν μισαλλόδοξη και ρατσιστική συγκέντρωση έξω από το συγκεκριμένο σημείο.

Σε μια περίοδο που οι φασίστες χτυπάνε πρόσφυγες στην επαρχία αλλά δυσκολεύονται να συγκεντρωθούν κάτω από το φως της ημέρας στην Αθήνα, δεχόμενοι συνεχώς την ορμή του αντιφασιστικού κινήματος, είναι χρέος του κινήματος να διατηρήσει, τουλάχιστον αυτή τη συνθήκη και να κάνει το επόμενο βήμα για τον πλήρη αφανισμό τους. Είναι απαραίτητο η προσπάθεια των φασιστών να επανέλθουν στην κεντρική πολιτική σκηνή να τσακιστεί χωρίς κανέναν δισταγμό!

Να μην τους χαρίσουμε καμία σπιθαμή γης και να μην υποτιμήσουμε την παραμικρή διάθεση των φασιστών να ανασυγκροτηθούν. Προτάσσοντας την αλληλεγγύη σε πρόσφυγες και μετανάστες, να τσακίσουμε κάθε φασιστικό στοιχείο και να χτίσουμε το πολιτικό υποκείμενο για το επόμενο βήμα. Αυτό της κοινωνίας της ισότητας και αλληλεγγύης.

Καμία σπιθαμή γης στους φασίστες.

Ταξική, διεθνιστική αλληλεγγύη σε πρόσφυγες, μετανάστες ενάντια σε φασίστες και αφεντικά.

Αντιφασιστική συγκέντρωση – Αλληλεγγύη σε πρόσφυγες και μετανάστες, την Κυριακή, 18/12, 3μμ, στην Ιερά Οδό 114, στο Βοτανικό.

Εικόνες:

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License