[Παλλήνη] Πανό αλληλεγγύης για τον Μάριο Σεϊσίδη

Ανάρτηση πανό στον προαστιακο σταθμό της Παλληνης για τον Μάριο Σεϊσίδη

post image

Ο σύντροφος Μάριος Σεϊσίδης είναι ίσως από τους τελευταίους κατηγορούμενους για την περιβόητη εκείνη ληστεία της Εθνικής τράπεζας, στην Σόλωνος, τον Γενάρη του 2006. Η εξελιξη της ιστορίας μέχρι σήμερα λίγο πολυ γνωστή. Πολύχρονες φυλακίσεις, διώξεις, στοχοποιησεις, ένα ανελέητο κυνηγι από την μεριά του κράτους και φυσικά με την αμέριστη βοήθεια των ΜΜΕ, στον ευρύτερο φιλικό και συντροφικό κύκλο του αναρχικού Γιάννη Δημητράκη ο οποιος είχε συλληφθεί τραυματισμένος κατα την διάρκεια της ληστείας.

Στις 16 Δεκέμβριου, εκδικάζεται η υπόθεση του Μάριου,στο εφετείο Αθηνων. Θα είμαστε εκεί. Δίπλα του.

Μέσα σε αυτό το πλαίσιο αναρτήσαμε ένα πανό στον προαστιακό σταθμό της Παλλήνης, για να στείλουμε και εμείς απο την μεριά μας ως ελαχιστη κινηση, ένα σινιάλο αλληλεγγύης στον σύντροφο.

Παρασκευή 16 Δεκεμβρίου, 9.00πμ - Εφετείο Λουκάρεως, 2ος όροφος.

αλληλέγγυοι από τα Μεσόγεια

Εικόνες:

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License