Στον Στρατό του Πάνου Καμμένου οι διοικητές μονάδων παρακαλούν τους ξενοδόχους για να τους δώσουν "άχρηστα υλικά"!

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Πέμπτη, 15 Δεκεμβρίου 2016

Στον Στρατό του Πάνου Καμμένου οι διοικητές μονάδων παρακαλούν τους ξενοδόχους για να τους δώσουν "άχρηστα υλικά"!

  Οι περικοπές και τα Μνημόνια ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ οδηγούν το προσωπικό στις Ένοπλες Δυνάμεις σε επαιτεία! Συγκλονιστική επιστολή

Μια επιστολή διοικητή Μονάδας στη Σάμο, προς ξενοδόχο της περιοχής έκανε το γύρο του διαδικτύου. Ο διοικητής ζητά με ευγενικό τρόπο από τον ξενοδόχο εάν πρόκειται να προχωρήσει σε ανακαίνιση της επιχείρησής του, να διαθέσει υλικά τα οποία θα περισσέψουν στο στρατόπεδο!

"Στη Μονάδα μας τα "άχρηστα" υλικά σας θα αποκτήσουν αξία ανεκτίμητη, διότι θα χρησιμοποιηθούν κατάλληλα και επ' ωφελεία των οπλιτών μας που υπηρετούν στο νησί της Σάμου. 
Δηλαδή υλικά μαγειρείων, εστιατορίων, κλιματιστικά κλπ. "οτιδήποτε έχετε καλή πρόθεση να μας διαθέσετε...
Αυτό το γεγονός θα βελτιώσει τις συνθήκες διαβίωσης του προσωπικού, που είναι πολύτιμο για εμάς και κατά συνέπεια θα αυξήσει και το ηθικό τους", αναφέρει η επιστολή την οποία έφερε στη δημοσιότητα το aegaio.blogspot.gr.
Θα αναρωτηθεί κανείς πως είναι δυνατόν να συμβαίνουν αυτά και ο Πάνος Καμμένος να παρακαλά τις ΗΠΑ να του πουλήσουν 12 πολεμικά αεροσκάφη F35 αξίας 4,2 δισεκατομμυριών δολαρίων; Πως είναι δυνατόν να αυξάνονται οι πανάκριβες και εξίσου επικίνδυνες ασκήσεις με πραγματικά πυρά; Πως είναι δυνατόν να πολλαπλασιάζονται οι Ασκήσεις με το ΝΑΤΟ και τον ΕΥΡΩΣΤΡΑΤΟ, με το κράτος Τρομοκράτη Ισραήλ και τους δικτάτορες της Αιγύπτου. Πως είναι δυνατόν να ανοίγουν και νέα στρατόπεδα αντί να κλείνουν εκατοντάδες άχρηστα που λειτουργούν μόνο και μόνο για να συντηρείται το αμαρτωλό πελατειακό κράτος και τα τοπικά οικονομικά-πολιτικά συμφέροντα, να μένουν ευχαριστημένοι Δήμαρχοι-Μητροπολίτες-επιχειρηματίες και τοπικοί βουλευτές. Είναι παρά πολύ λογικό ... και σχεδιασμένο. Γιατί ο ΥΕΘΑ Π.Καμμένος και το στρατιωτικό κατεστημένο κινείται στη βάση οργανωμένου προγράμματος για να περιορίσει το λειτουργικό κόστος των Ενόπλων Δυνάμεων, δηλαδή να πετσοκόψει μισθούς-συντάξεις-επιδόματα για τους μόνιμους και να αυξήσει το οικονομικό κόστος της υποχρεωτικής στράτευσης για τους φαντάρους. Μόνο έτσι θα βρεθούν χρήματα για την αγορά νέων εξοπλισμών και την συντήρηση του άθλιου πελατειακού κράτους. Εμείς καλούμε τους συναδέλφους φαντάρους να διεκδικήσουν τα δικαιώματα του Φαντάρου Πολίτη με στολή. Με ελεύθερο συνδικαλισμό, συγκροτώντας Επιτροπές Φαντάρων, βγαίνοντας μαζικά και αποφασιστικά Παραπονούμενοι στην Αναφορά. Με κίνημα μαζικό μέσα και έξω από τον Στρατό.                                  
  ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ  ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ Τηλ. Επικ. 6932955437 
Diktiospartakos.blogspot.com  

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License