Συναυλία Οικονομικής Ενίσχυσης της Κατάληψης Στέγης Προσφύγων/Μεταναστών ΝΟΤΑΡΑ 26

Με αυτό ακριβώς το πλαίσιο σας καλούμε στη συναυλία οικονομικής ενίσχυσης της Νοταρά 26 στις 23/12 στο Gagarin, καθώς η ανάγκη για έμπρακτη αλληλεγγύη είναι συνεχής και αποτελεί το μοναδικό θεμέλιο στήριξης και συνέχισης ύπαρξης του εγχειρήματος.

post image

Συναυλία Οικονομικής Ενίσχυσης της Κατάληψης

Στέγης Προσφύγων/Μεταναστών ΝΟΤΑΡΑ 26

 

Είσοδος/Kουπόνι οικονομικής ενίσχυσης 5 ευρώ

Συμμετέχουν:

STRESS

ΑΡΝΑΚΙΑ

DUSTBOWL

MR. HIGHWAY BAND

ANFO

COYOTE’S ARROW

THE DISMISSERS

NARCOSIS

HYPNOTIC NAUSEA

TOXIC RABBITS

-----------

Warm-up & after-show DJ set by Antonis Zivas

-----------

Στις 25 Σεπτεμβρίου του 2015 προχωρήσαμε στην κατάληψη του κτηρίου στην οδό Νοταρά 26, με σκοπό να το μετατρέψουμε σε στέγη για πρόσφυγες και μετανάστριες/ες. Εδώ και ένα χρόνο πρόσφυγες και αλληλέγγυοι δρούμε, μέσω ανοιχτής συνέλευσης, στη βάση της ισότητας, της αλληλεγγύης και της οριζόντιας λειτουργίας σ’ έναν κοινό αγώνα για καλύτερη ζωή, πέρα από κάθε είδους διαχωρισμούς. 

Από το ξεκίνημα της κατάληψης μέχρι και σήμερα έχουν περάσει από το κτίριο πάνω από 5000 μετανάστριες/ες και αυτή τη στιγμή διαμένουν 100 άνθρωποι. 

Με τις αρχές της αυτοοργάνωσης και της αυτοδιαχείρισης, και παρά τις αντιξοότητες που αντιμετωπίσαμε με την πάροδο του χρόνου, καλύφθηκαν οι ανάγκες σε στέγη, τροφή, υγειονομική περίθαλψη, μάθηση, νομική κάλυψη και ψυχαγωγία ∙ συστατικά μιας αλληλεγγύης, η οποία πραγματώνεται αδιάλειπτα από όλες και όλους μαζί, όπως τη βιώσαμε σε όλη της τη δυναμική και το εύρος μετά τη φασιστική-δολοφονική επίθεση που δέχθηκε η κατάληψη στις 24 Αυγούστου. 

Με αυτό ακριβώς το πλαίσιο σας καλούμε στη συναυλία οικονομικής ενίσχυσης της Νοταρά 26 στις 23/12 στο Gagarin, καθώς η ανάγκη για έμπρακτη αλληλεγγύη είναι συνεχής και αποτελεί το μοναδικό θεμέλιο στήριξης και συνέχισης ύπαρξης του εγχειρήματος.

Προτάσσοντας τη συλλογική ζωή και την αυτοοργάνωση απαντάμε έμπρακτα και αγωνιστικά στο κλίμα «νομιμοποίησης» της ξενοφοβίας και εκφασισμού της κοινωνίας.

«Η Αλληλεγγύη έχει Στέγη!»

Ανοιχτή Συνέλευση Κατάληψης Στέγης Προσφύγων και Μεταναστών Νοταρά 26

email: notara26@riseup.net

twitter: #Notara26

Εικόνες:

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License