Αντιφασιστική συγκέντρωση Σάββατο, 10/12, 12 το μεσημέρι, Άγιος Μελέτης - Σεπόλια

...

post image

Ενώ τα υπάρχοντα πολιτικά χαρτιά που παίζουν οι αστοί δείχνουν να μη μπορούν να βγάλουν το υπάρχον σύστημα από την κρίση, τα ακροδεξιά κινήματα σε Ευρώπη και Αμερική φαντάζουν ως την καλύτερη εναλλακτική λύση στον ''πονοκέφαλό'' τους. Τα πρόσφατα γεγονότα με την άνοδο του Τραμπ και την παραλίγο εκλογή ακροδεξιού προεδρου στην Αυστρία συμβάλλουν προς αυτή την κατεύθυνση.

Στην ελληνική πραγματικότητα γινόμαστε παρατηρητές ενός ΣΥΡΙΖΑ ο οποίος βαθαίνει ακόμα περισσότερο τη συνθηκολόγησή του με το βαθύ κράτος του αστισμού, διακινδυνεύοντας να μεταφέρει το ίδιο σκηνικό και στην Ελλάδα.

Οι φασίστες δυσκολευόμενοι να ανασυγκροτηθούν στην Αθήνα, λόγω της έντονης αποτελεσματικής παρουσίας του αντιφασιστικού κινήματος, διεκδικούν να δημιουργήσουν γεγονότα στην επαρχία και να διαμορφώσουν μισσσαλόδοξο, ρατσιστικό κλίμα. Η αντιμετώπισή τους δεν πρέπει να αρκεστεί σε ακτιβίστικες δράσεις αλλά να πλαισιωθεί με αρκετές δόσεις αποφασιστηκότητας και για το επόμενο βήμα.

Ειναι αναγκαίο να βάλουμε ένα τέλος στην αναμονή του ταξικού κινήματος και να ξαναφέρουμε το όραμα της Αλληλεγγύης και της Αδερφοσύνης, όχι ως επίκληση, αλλά ως ρεαλιστικό σχέδιο που γίνεται πράξη μέσα από την Εξέγερση!

Αντιφασιστική συγκέντρωση Σάββατο, 10/12, 12 το μεσημέρι, Άγιος Μελέτης - Σεπόλια.

 

Εικόνες:

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License