Από την πορεία στο στρατόπεδο συγκέντρωσης στον Ελαιώνα το Σάββατο 3 Δεκέμβρη 2016

Από την πορεία στο στρατόπεδο συγκέντρωσης στον Ελαιώνα το Σάββατο 3 Δεκέμβρη 2016

post image

Το Σάββατο 3 Δεκεμβρίου 2016 μετά από κάλεσμα της Συνέλευσης Αναρχικών για την Κοινωνική και Ταξική Χειραφέτηση πραγματοποιήθηκε πορεία προς το στρατόπεδο συγκέντρωσης στον Ελαιώνα. Στην πορεία συμμετείχαν περισσότερα απο 250 άτομα και κατευθύνθηκε στο στρατόπεδο συγκέντρωσης όπου και παρέμεινε μια ώρα. Πολλοί  απο τους διαδηλωτές μπήκαν μέσα στο χώρο του στρατοπέδου, μοίρασαν κείμενα μεταφρασμένα και συνομίλησαν με τους πρόσφυγες και τους μετανάστες.

Το κείμενο και η αφίσα του καλέσματος

http://vogliamotutto.espivblogs.net/

Εικόνες:

από διεθνης εφημεριδα δρομου "χωρις πατριδα" 04/12/2016 4:28 μμ.


Μετα απο λεκτικη αντιπαραθεση με υπαλληλο του χοτ-σποτ και σπρωξιμο συντροφων/σων της διεθνους εφημεριδας δρομου "χωρις πατριδα"(στα αραβικα,φαρσι κ αγγλικα), η πορτα ανοιξε και μερος των διαδηλωτων μπηκαν στο χωρο. Μοιραστηκαν 600 εφημεριδες καθως και κειμενα αλλων συλλογικοτητων. Επισης εγινε παρεμβαση, με ντουντουκα, μεσα στο χοτ-σποτ στα αραβικα. Τελος, σημαντικη ηταν η αποφασιστικη παρουσια συντροφων/σων εξω απο την πυλη του χοτ-σποτ για τη διαφυλαξη της παρεμβασης μεσα στον καταυλισμο.

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License