Ισχυρή έκρηξη στα Everest στην πλατεία Βικτωρίας. Μια εργαζόμενη νεκρή

Πέμπτη 1 Δεκέμβρη, 2016

Μια γυναίκα νεκρή ανέσυραν από το υπόγειο του καταστήματος εστίασης Everest στην πλατεία Βικτωρίας, στη συμβολή των οδών Χέυδεν και 3ης Σεπτεμβρίου, ενώ έξι άτομα τραυματίστηκαν. Σύμφωνα με πληροφορίες, πρόκειται για τη λογίστρια του καταστήματος. Από την έκρηξη εκδηλώθηκε φωτιά και στο υπόγειο υπήρχε έντονος καπνός ενώ εξαιτίας του μεγάλου πυροθερμικού φορτίου οι πυροσβέστες δυσκολεύτηκαν να πλησιάσουν.

Από τους 6 τραυματίες, πέντε ήδη έχουν μεταφερθεί στο Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο Γεννηματά, το ένα άτομο με αναπνευστικά προβλήματα και τα υπόλοιπα τέσσερα με διάφορα τραύματα και τραυματισμούς, ενώ και στο διπλανό από το Έβερεστ φαρμακείο, που επίσης έχει υποστεί ζημιές, έχουν συγκεντρωθεί αρκετοί μικροτραυματίες που τους παράσχονται οι Πρώτες Βοήθειες και τα ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ αναμένουν για ανάγκη τυχόν διακομιδής τους.

από καθεστωτικά ΜΜΕ


Νεκρή η λογίστρια, πέντε ή έξι τραυματίες, από έκρηξη στην πλατεία Βικτωρίας, σ' ένα από τα εργασιακά κάτεργα της αλυσίδας Everest.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, η έκρηξη προήλθε από εργασίες ηλεκτροσυγκόλησης στο υπόγειο του καταστήματος, εκεί όπου βρισκόταν η κουζίνα και το λογιστήριο.

Ναι! Στο υπόγειο ήταν η κουζίνα, κατά παράβαση κάθε υγιεινομικής πρόβλεψης! Αλλά και το λογιστήριο κάτω από τη γη, γιατί η κερδοφόρα επιχείρηση δεν μπορούσε να νοικιάσει χώρο όπου να εργάζονται υπό αξιοπρεπείς συνθήκες οι άνθρωποι. Και απουσία οποιασδήποτε μέριμνας για την απομάκρυνσή τους, τουλάχιστον όταν εκτελούνταν εργασίες επικίνδυνες.

Ένα ακόμη έγκλημα στον βωμό της κερδοφορίας του κεφαλαίου.

 

από οργη 01/12/2016 6:39 μμ.


38 χρονων νεκρη μητερα 2 παιδιων.

 

ΘΑΝΑΤΟΣ ΣΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ.

από κρατος και αφεντικα δολοφονουν εργατες 02/12/2016 8:59 μμ.


το πρώτο επτάμηνο του 2016 υπήρξαν δύο χιλιάδες εργατικά ατυχήματα, εκ των οποίων τα 29 ήταν θανατηφόρα. Σημείωσε επίσης ότι το 2015 έγιναν 2816 έλεγχοι, επιβλήθηκαν πρόστιμα 378 χιλιάδων ευρώ. Την ίδια χρονιά τα εργατικά ατυχήματα ήταν 237 εκ των οποίων τα θανατηφόρα ήταν δύο.

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License