Αντιφασίστες ακύρωσαν νεοναζιστική συναυλία στο Μόντρεαλ(Βίντεο)

Αντιφασίστες ακύρωσαν νεοναζιστική συναυλία στο Μόντρεαλ(Βίντεο)

post image

26/11/2016-H συναυλία μιας νεοναζιστικής μπάντας στο Μόντρεαλ που “στεγάζεται πολιτικά” και στο  Blood & Honour αναβλήθηκε από την επίθεση αντιναζιστών και αντιφασιστών.

Βίντεο από το block των αντιφασιστών:

https://youtu.be/beZAD9F_Awg

https://vimeo.com/193390886

 Η συναυλία το βράδυ του Σαββάτου από την νεοναζιστική μπάντα Graveland στο Plaza Theater ακυρώθηκε.

 Οι διοργανωτές του φεστιβάλ ανέφεραν ότι πήραν  αυτή τη απόφαση για "για λόγους ασφαλείας". Πρόσθεσαν ότι οι ιδιοκτήτες του Plaza Theater  δεν μπορούσαν να βρουν λύση.

 Η άφιξη αυτής της ομάδας που τα μέλη της οποίας είχαν ήδη εκφράσει ρατσιστικές και αντισημιτικές απόψεις σε συνέντευξή δημιούργησε αντιδράσεις. Αντιφασιστικές ομάδες είχαν ζητήσει την ακύρωση της συναυλίας που διοργανώνεται στο πλαίσιο ενος metal ροκ μουσικού  φεστιβάλ.

 Λίγες ώρες πριν από την συναυλία, αντιφασίστες είχαν συγκεντρωθεί μπροστά από το σταθμό του μετρό Beaubienμ που βρίσκεται κοντά στο θέατρο πλάζα για να διαμαρτυρηθούν   

Φωτογραφία από άρθρο στο Blood & Honour για την ακύρωση της φιέστα τους.

 

Πηγή: http://anti-racistcanada.blogspot.gr/2016/11/montreal-antifa-shut-down-far-right.html

 

Εικόνες:

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License