Ανακοίνωση του Λαϊκού Μετώπου για την απώλεια του ΦΙΝΤΕΛ ΚΑΣΤΡΟ

Ο Fidel Castro είναι αθάνατος! Συλλυπητήρια κατ’ αρχάς στον κουβανικό λαό και γενικά σε όλους τους λαούς του κόσμου.

Ανακοίνωση του Λαϊκού Μετώπου για την απώλεια του FİDEL CASTRO

26 Νοεμβρίου 2016

Κομαντάντε  σου υποσχόμαστε  ότι θα συνεχίσουμε τον πόλεμο κατά του ιμπεριαλισμού μέχρι να τον στείλουμε στα σκουπίδια της ιστορίας!

Ο Fidel Castro είναι αθάνατος!

Ο ηγέτης της Κουβανικής επανάστασης και του λαού της Κούβας, ο  Fidel των λαών του κόσμου, ο κομαντάντε Fidel Castro RUZ, σήμερα έπεσε μάρτυρας. Τον στέλνουμε δίπλα στον Τσε και Καμίλο, δίπλα στους παγκόσμιους επαναστάτες ηγέτες  και στην καρδιά των λαών μας.

Συλλυπητήρια  κατ’ αρχάς στον κουβανικό λαό και γενικά σε όλους τους λαούς του κόσμου.

Να μην χαίρονται οι ιμπεριαλιστές και οι συνεργάτες τους οι φασίστες επειδή, όπως και χθες, έτσι και σήμερα ο Fidel, θα είναι για πάντα ο αγαπημένος κομαντάντε των λαών του κόσμου και θα συνεχίσει να είναι ο εφιάλτης των ιμπεριαλιστών και των δικτατόρων.

Επειδή πριν απ’ όλα και με λίγα λόγια αυτός με την επανάσταση της Κούβας έδειξε για άλλη μια φορά ότι η απελευθέρωση των λαών του κόσμου είναι στο σοσιαλισμό και ο δρόμος γι’ αυτήν είναι ο ένοπλος αγώνας. Ο  λαϊκός απελευθερωτικός πόλεμος κατά του ιμπεριαλισμού και των συνεργατών του.

Αυτός για μας είναι ο ανυπότακτος αγαπημένος μας Fidel, ο σύντροφος του Τσε,  το γεμάτο ελπίδα χαμόγελο της Κούβας.

Δεκάδες χρόνια ήταν στο στόχαστρο των ιμπεριαλιστών και των υπηρετών τους, αμέτρητες φορές συνωμοτούσαν εναντίον του. Με  οικονομική, πολιτική, στρατιωτική και διπλωματική πολιορκία τον πίεζαν για να παραδοθεί, αλλά αυτός απέναντι σε όλα αυτά πραγματοποίησε αυτά του έπρεπε να κάνει κάθε ηγέτης της επανάστασης. Είναι ένας ηγέτης παράδειγμα, που άφησε παρακαταθήκη στους λαούς  το όνομα και τις πράξεις του.

Αυτός πάντα θα σημαίνει για μας επιθυμία, βούληση και κάλεσμα για την  απελευθέρωση από τους ιμπεριαλιστές και τους συνεργάτες τους, με τα όπλα στο χέρι.

Αυτός για μας θα είναι για πάντα η αποφασιστικότητα,  «ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ Ή ΘΑΝΑΤΟΣ».

Αυτός για μας θα είναι για πάντα ο αντιϊμπεριαλισμός και ο πραγματικός διεθνισμός.

Αυτός για μας θα είναι για πάντα η αλήθεια «Όποιος δεν πολεμά για την επανάσταση δεν λέγεται κομουνιστής».

Αυτός για μας θα είναι για πάντα ο αδίστακτος που ανοίγει τον δρόμο για την επανάσταση, ακόμα και με  12 άτομα.

Αυτός για μας θα είναι για πάντα η ελπίδα των λαών του κόσμου και η αξιοπρέπεια του σοσιαλιστή  δίπλα στη μύτη των ιμπεριαλιστών.

Εμείς, ως σύντροφοι του Mahir Çayan και του  Dursun Karataş, απευθυνόμαστε σε σένα, στον αγαπημένο μας Φιντέλ:

Σε σένα, στον Τσε και σε όλους τους ηγέτες της επανάστασης υποσχόμαστε ότι μέχρι τη νίκη του σοσιαλισμού θα συνεχίσουμε τον πόλεμο μέχρι την απελευθέρωση. Σήμερα είναι μια περίοδο καταστροφής και υποταγής στην ιδεολογική και πολιτική ιμπεριαλιστική ηγεσία, όμως απέναντι σ’ αυτήν θα κρατήσουμε τη σημαία του αντιϊμπεριαλισμού και του διεθνισμού.

Αγαπημένε Φιντέλ, όπως περιγράφει ο ποιητής Ναζίμ Χικμετ στο ποίημά του:

«Εσείς ζωγραφίσατε την εικόνα της ευτυχίας στην Κούβα»

Σήμερα σ’ αυτούς που νομίζουν ότι θα καταστρέψουν αυτήν την εικόνα θα δείξουμε ότι δεν θα το καταφέρουν.

ΘΑ ΠΟΛΕΜΗΣΟΥΜΕ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ!

Ο ΦΙΝΤΕΛ ΚΑΣΤΡΟ ΕΙΝΑΙ ΑΘΑΝΑΤΟΣ!

 

ΛΑΪΚΟ ΜΕΤΩΠΟ ΤΟΥΡΚΙΑΣ (HALK CEPHESİ)

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License