Ενημέρωση από τη δίκη του Τάσου Θεοφίλου στις 21/11

Στη σημερινή δίκη η έδρα απέρριψε τις ενστάσεις των συνηγόρων. Επομένως η δίκη θα συνεχιστεί στο ίδιο δικαστήριο όπου και θα κριθούν εξαρχής όλες οι κατηγορίες ακόμα και αυτές για τις οποίες ο σύντροφος πρωτόδικα είχε απαλλαχτεί. Επόμενη δικάσιμος 20/12 Λουκάρεως 4ος όροφος 100Α

Στη σημερινή δίκη η έδρα απέρριψε τις ενστάσεις των συνηγόρων (το απαράδεκτο της  έφεσης του εισαγγελέα λόγω έλλειψης της απαιτούμενης ειδικής και εμπεριστατωμένης αιτιολογίας που θέτει  ως προαπαιτούμενο για την άσκηση της ο νόμος και της καθ ύλην αναρμοδιότητας του δικαστηρίου με αίτημα της παραπομπής της υπόθεσης στο Μικτό Ορκωτό λόγω της κατηγορίας για 187Α ΠΚ).
Επομένως η δίκη θα συνεχιστεί στο ίδιο δικαστήριο όπου και θα κριθούν εξαρχής όλες οι κατηγορίες  ακόμα και αυτές για τις οποίες ο σύντροφος πρωτόδικα είχε απαλλαχτεί.
Επόμενη δικάσιμος 20/12  Λουκάρεως 4ος όροφος 100Α

Λευτεριά στον Τάσο Θεοφίλου!

Αναρχικός Μαύρος Σταυρός (πυρήνας έμπρακτης αναρχικής αλληλεγγύης)

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License