ΝΕΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΑΠΟ ΚΕΤΧ: συνέχεια εμπλοκή για να βγαίνουν συνέχεια τα βύσματα

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

 

      Παρασκευή, 18 Νοεμβρίου 2016

ΝΕΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΑΠΟ ΚΕΤΧ: συνέχεια εμπλοκή για να βγαίνουν συνέχεια τα βύσματα

    ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑΣ Στο ΚΕΤΧ Πατρών έχουμε μεγάλο πρόβλημα με τις διπλές υπηρεσίες που κάνουμε συνέχεια. Μας λένε πως θα βοηθούν με τις υπηρεσίες τα στελέχη και συνέχεια χώνουν συγκεκριμένα άτομα για να βγαίνουν κάποιοι στρατιώτες συνέχεια σε άδειες. Δεν υπάρχει καμιά συνεννόηση με το λόχο διοικήσεως και επικρατεί το χάος. Έχουμε δέκα λοχίες υπηρεσίας σε κάθε λόχο και γραφείς που παίρνουν συνέχεια άδειες. Το υπόλοιπο στρατόπεδο βρίσκεται συνέχεια σε εμπλοκή εκτός από το βύσματα που παίρνουν συνέχεια άδειες.
Τα μισά στελέχη βρίσκονται συνέχεια σε άδεια και παίρνουν υπηρεσιακά. Το φαγητό είναι λίγο και τα στελέχη παίρνουν και για το σπίτι τους μέχρι και καθαριστικά με αποτέλεσμα να μην έχουμε εμείς για τις προβλεπόμενες καθαριότητες. Έχουμε ένα μηχάνημα με τρόφιμα και αναψυκτικά και μας τρώει τα χρήματα και κανένας δεν κάνει τίποτα.
Τα καλά στελέχη είναι λίγα και κάνουν την δουλειά για όλους. ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ ΤΗΛ. ΕΠΙΚ. 6932 955437  http://diktiospartakos.blogspot.com diktiospartakos@hotmail.com   

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License