Οι Συριακές Δημοκρατικές Δυνάμεις 12 χιλιόμετρα μακρια απο το να ενώσουν τα καντόνια του Κομπάνι και Αφριν


Ο διοικητης του Στρατού των Επαναστατών  (Jaysh al-Thuwar)που αποτελούν μερος του SDF, Hesen Efrini , δηλώσε οτι απομένουν 12 χιλιόμετρα  απο το να ενωθούν το δυτικό καντόνι της Αφρίν με το κεντρικό καντόνι του Κομπάνι.
Ο Efrin είπε ότι  πρόσφατα απελευθερώθηκαν 10 χωριά από το Ισλαμικό Κράτος (IS / ISIS / ISIL) στην περιοχή αλ Μπαμπ.
Οι απο την Τουρκία-υποστηριζόμενοι αντάρτες του Ελεύθερου Συριακού Στρατού (FSA)  συνεχίζουν την πορεία τους προς την αλ Μπαμπ στο βόρειο τμήμα της Συρίας. Με τις SDF να κινούνται προς την  στρατηγικά σημαντική πόλη αναμένεται ότι οι δύο δυνάμεις θα συγκρουστούν σε κάποιο σημείο. Η Τουρκία θέλει αντάρτες του FSA να καταλάβουν την πόλη για να εμποδίσει την ενοποίηση των καντονιών και μία συνεχόμενη κουρδική οντότητα στην περιοχή.
Σε μια δήλωση έκπληξη από το Πεντάγωνο χθες η αμερικανική ηγεσία του αντι-IS συνασπισμού δήλωσε ότι δεν υποστηρίζει την κίνηση των τουρκικών δυνάμεις και των απο αυτήν υποστηριζόμενων Σύριων ανταρτών  στην προσπάθεια ανακατάλυψη της  al Bab από τους  τζιχαντιστές.

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License