Τι σηματοδοτεί ή εκλογή Τράμπ για τό οικοσύστημα τού πλανήτη ?

Ότι σηματοδοτούν στα μάτια ενός παιδιού οί βόμβες του πολέμου. O Tράμπ συμπυκνώνει το παγκόσμιο λάθος όλων των κυβερνήσεων και κρατών πού μεταχειρίζονται τον πλανήτη σαν τσιφλίκι τους,το λάθος να μην τον σέβονται να μην νοιάζονται για αυτό πού μιλά από μόνο του, για το τέλος της γής όπως την ξέραμε, να μην ακούνε τις σειρήνες μιάς οικολογικής ανισσοροπίας άνευ προηγουμένου και με μια «πράσινη αντζέντα» στα «χαρτοφυλακιά τους» για γέλια και για κλάματα.. Οί αγωνιστές της γής ετοιμάζουν τά όπλα τους …από σήμερα κιόλας..

post image

Με την γνωστή ατάκα του ότι ή υπερθέρμανση του πλανήτη είναι μιά προπαγάνδα και φάρσα τής ανταγωνίστριας (στό ξέσκισμα του πλανήτη)Κίνας τό φυσικό περιβάλλον θα ζήσει τον χειρότερο εφιάλτη του.Σέ συνδυασμό με την μανία του να διαιωνίσει τήν απάτη του «Αμερικάνικου ονείρου¨» μέσα σε κάθε «καθαρό και λευκό» σπίτι στις ΗΠΑ όλοι καταλαβαίνουμε ότι ό πλανήτης θα γίνει ένα νέο ανατροφοδοτούμενο πεδίο κέρδους των επιχειρηματικών ομίλων, της Παγκόσμιας Τράπεζας ,των εξορυκτικών κολοσσών και της δαιδαλώδους κίνησης κεφαλαίων σε κάθε αποικιακή δραστηριότητα σε κάθε γωνιά της γής.Η υποτιθέμενη αγοραστική δύναμη και «καταναλωτική εξουσία» πού θα φέρει στην τσέπη των ψυχικά άδειων αμερικανών ψηφοφόρων θάναι βουτηγμένη στο αίμα τών λαών της Ν.Αμερικής της Ασίας της Αφρικής σε κάθε χώρα πού οί εκτελεστικοί βραχίονες των γιάνκηδων επιχειρηματικών στρατών απομυζούν τους φυσικούς πόρους από τους τοπικούς πληθυσμούς δημιουργώντας συνθήκες δουλείας και οικονομικής υποταγής.Αυτό σημαίνει και περισσότερη στήριξη από τις ΗΠΑ στα διαφθαρμένα καθεστώτα τους παντού,περισσότερη καταστολή κινημάτων περισσότερη παραστρατιωτική δράση ενάντια σε απελευθερωτικά κινήματα για την γή και το νερό.

Αυτό θα το δούμε σύντομα στη Ντακότα  με τον φόβο ότι το κίνημα του NODAPL θα δεχτεί άγρια επίθεση από τήν στρατ.αστυνομία.Εν τωμεταξύ με τά περιβαλλοντικά θέματα στις ΗΠΑ νάναι βόμβες έτοιμες να εκραγούν και με τις μειονότητες,τά ιθαγενικά δικαιώματα γής και τά διογκούμενα οκολογικά ακτιβιστικά κινήματα  να διεκδικούν περισσότερους ελεύθερους φυσικούς χώρους και περισσότερη προστασία στο εύθραυστο πιά οικοσύστημα από την υπερεκμετάλλευση και την καπιταλιστική υπερανάπτυξη μεγάλης κλίμακας είναι άγνωστο πώς θα αντιδράσει ο Τράμπ, το πιο πιθανό να δούμε μια ευρεία καταστολή,με φυλακίσεις και επιπλέον «αντιτρομοκρατικούς νόμους» όχι μόνο για οικοσαμποτέρ αλλά και για απλούς διαδηλωτές.

Ο Τράμπ δεν είναι μόνο φανατικός υποστηρικτής του Αγωγού KeystoneXL αλλά και μιλά ανοιχτά για μία γιγαντιαία «ενεργειακή ανασυγκρότηση» των ΗΠΑ καταλύοντας ακόμα και τούς έστω καί στα χαρτιά νόμους Ομπάμα γιά την μη εμπορευματοποίηση του νερού,είναι ένα ζόμπι πού θέλει να ρουφήξει οικοσυστήματα με το μπουρί,είναι φασίστας είναι βλάκας γιαυτό και είναι επικίνδυνος,δεν έχει ιδέα για την κλιματική αλλαγή είναι ένας ανιστόρητος της φυσικής ιστορίας της γής δεν ξέρει τι συμβαίνει στον κόσμο,δεν είναι τυχαίο ότι απορρίπτει οποιαδήποτε συμφωνία για μείωση των ρύπων(όχι ότι σώνεται το πράγμα) πόσο μάλλον πού έχει σκοπό να τους αυξήσει !..γιά να πετύχει τον μεγαλύτερο ΑΕΠ στην αιματηρή πορεία του Αμερικάνικου Ονείρου.

Ο Τράμπ είναι ό θλιβερός επίλογος ενός θεάτρου τρόμου είναι μια  ντροπή και ξεφτίλα το τελευταίο χαρτί των παραπλανημένων αμόρφωτων, ηλίθιων, ρατσιστών, σωβινιστών και αντιοικολόγων αμερικανών ψηφοφόρων.

Δεν είναι ότι ό Ομπάμα έκανε κάτι διαφορετικό ούτε ότι ή Χίλαρυ θά ήταν καμμιά  εναλλακτική επιλογή αφού και οί δύο τον έχουν χεσμένο τον πλανήτη μπροστά στα κέρδη είναι ότι “τούτος ρέ είναι τρελλός» είναι ή προσωποποίηση της ανθρώπινης διαταραχής εκφράζει το ξεκίνημα μιάς ιστορίας φρίκης για τον πλανήτη.

Αν ό Ομπάμα συναινούσε και κινούσε τά νήματα «διακριτικά» σε πλαίσια πού τον καθιστούσαν «έναν ευγενικό δολοφόνο» ό Τράμπ δεν δείχνει κανένα έλεος σε κανένα οικολογικό αφήγημα ,είναι ένας φανατικός πολέμιος της οικολογίας ένας αχυράνθρωπος πού όταν μιλά ακούγεται από τώρα ό θόρυβος τών ριπών ενάντια στο φυσικό  περιβάλλον μέ τά ιθαγενικά κινήματα  τους αγωνιστές και υπερασπιστές του φυσικού κόσμου και της άγριας ζωής των ΗΠΑ αλλά και όλων των φυσικών πόρων του πλανήτη  νάναι οί πρώτοι στόχοι μιάς νέας «ιερής σταυροφορίας» του «Αμερικάνικου Ονείρου».

Σύντομα θα δούμε την εκλογή Τράμπ να μετατρέπεται σε μια από τις πιο κατάπτυστες στιγμές τής ιστορίας,ή μετάβαση σε μια εποχή (επικίνδυνων για την ζωή και τον πλανήτη)ανδρείκελων αλλά και των πιστών τους έχει βέβαια ήδη ξεκινήσει εδώ και πολύ καιρό,τώρα όμως αρχίζουμε και βλέπουμε καθαρά και πιο συχνά το πρόσωπο του τέρατος.

 

γιά την γή και την ελευθερία

 

Εικόνες:

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License