Οι SDF ξεκίνησαν την επιχείρηση για την απελευθέρωση της Raqqa

απο το http://anfenglish.com/

    Οι Συριακές Δημοκρατικές Δυνάμεις (SDF) ανακοίνωσαν ότι έχουν ξεκινήσει τη επιχείρηση «Οργή του Ευφράτη» για την απελευθέρωση της Raqqa από τις συμμορίες του ISIS .

Στη δήλωσή των, SDF, αναφέρει:

«Δίνουμε την καλή είδηση ​​στον ηρωικό και υπομονετικό λαό της Raqqa οτι  ως  γενική διοίκηση των Δημοκρατικών Δυνάμεων της Συρίας, έχουμε ξεκινήσει την επιχείρηση για την απελευθέρωση της Raqqa, της πρωτεύουσας του λεγόμενου χαλιφάτου, από τις συμμορίες του ISIS  που έχουν γίνει μια απειλή για τον κόσμο με τον τρόμο τους. Η επιχείρηση απελευθέρωσης ξεκίνησε το βράδυ της 5ης του Νοεμβρίου . Για να μπορέσουν οι δυνάμεις μας  να προχωρήσουν σε συντονισμό, έχουμε δημιουργήσει την Αίθουσα δράσης της  «οργής του Ευφράτη ». Λέμε στις  δημοκρατικές δυνάμεις, τους λαούς της περιοχής και της Συρίας, και ιδιαίτερα στον λαό της Raqqa ότι θα αγωνιστούμε μέχρι οι επιχειρησή  μας καταφέρει την επιτυχία και η Raqqa απελευθερωθεί μετά απο την περικύκλωση των συμμοριών στην πρωτεύουσα του τρόμου . Ακριβώς όπως ήμασταν επιτυχείς στην Kobanê, GIRE SPI, Hesekê, Hol, Sheddade και Manbi, θα είμαστε επιτυχείς και στην Raqqa.
Η επιχείρηση  Απελευθέρωσης της Raqqa θα ολοκληρωθεί επιτυχώς με την ενεργό συμμετοχή  Κούρδων, Αράβων και Τουρκομάνων πολεμιστών κάτω από τη στέγη των SDF, των μαχητών των YPG / YPJ, και τις διεθνείς συμμαχικές δυνάμεις.

Για άλλη μια φορά, καλούμε τις διεθνείς δυνάμεις να παρέχουν υλικοτεχνική, στρατιωτική και ηθική υποστήριξη προς τον άξιο τιμής αγώνα για την απελευθέρωση των περιφερειών υπο την κατοχή του ΙΣΙΣ.

Επίσης, καλούμε τις για τα  ανθρώπινα δικαιώματα και τις ανθρωπιστικές οργανώσεις να επιτελέσουν τα καθήκοντα και τις ευθύνες τους για την απελευθέρωση του λαού της Raqqa από τις συμμορίες του ISIS.

Τέλος, καλούμε τον ηρωικό λαό μας να μείνει μακριά από τις περιοχές όπου υπάρχουν συμμορίες επειδή αυτές οι περιοχές θα πρέπει να πληγούν από τις δυνάμεις μας και αυτές της διεθνούς συμμαχίας, και να διαφύγουν προς τις  απελευθερωμένες περιοχές και να ενωθούν με  τις δυνάμεις μας, προκειμένου να δείξουν την υποστήριξή τους.

ΠΡΩΤΟΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ "ΟΡΓΗ ΤΟΥ ΕΥΦΡΑΤΗ"

Η επιχείρηση "Οργη του Ευφρατη" με την συμμετοχή 30.000 μαχητών ξεκίνησε απο την Ayn İsa και Siluk σήμερα και οι δυνάμεις των SDF προωθήθηκαν 10 χιλιομετρα απο την κατευθυνση της Ayn İsa και 11 χιλιομετρα απο την μεριά της Siluk απελευθερώνοντας διάφορα χωριά και οικισμούς. Τα χωρια που απελευθερώθηκαν είναι τα Kariyet El Wehbe, Mezra Kırtaca, Kızwan Köyü, El Mishafa, Heviniyat, Çırra, Westa, και Mifraka Lakta.

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License