KCK: Αυτό είναι εκεί όπου οι λέξεις τελειώνουν, όλοι θα πρέπει να ξεσηκωθούν παντού.

KCK: "Αυτό είναι εκεί όπου οι λέξεις τελειώνουν. Όλος ο κουρδικός λαός και οι δυνάμεις της δημοκρατίας θα πρέπει να ξεσηκωθούν παντού και να αντισταθούν. Η νεολαία, οι γυναίκες και όλος ο κουρδικός λαός θα πρέπει να δείξει την σκυβέρνηση του AKP για μια ακόμη φορά ότι η κουρδική θέληση δεν μπορεί να σπάσει. " http://anfenglish.com/kurdistan/kck-this-is-where-words-end-all-should-rise-up-everywhere

 Η συνπροεδρία του  Εκτελεστικού Συμβούλιου της Ένωσης Κοινοτήτων του Κουρδιστάν (KCK )εξέδωσε γραπτή δήλωση σχετικά με την κράτηση των  συμπροέδρων και βουλευτών του HDP.
KCK, δήλωσε: KCK: "Αυτό είναι εκεί όπου οι λέξεις τελειώνουν. Όλος ο κουρδικός λαός και οι δυνάμεις της δημοκρατίας θα πρέπει να ξεσηκωθούν παντού και να αντισταθούν. Η νεολαία, οι γυναίκες και όλος ο κουρδικός λαός θα πρέπει να δείξει την κυβέρνηση του AKP για μια ακόμη φορά ότι η κουρδική θέληση δεν μπορεί να σπάσει. ". Σήμερα είναι η μέρα για την αντίσταση. "
Η δήλωση της KCK είναι η εξής:

"ΜΙΑ ΝΕΑ ΦΑΣΗ ΤΗΣ ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΗΣ ΕΠΙΘΕΣΗΣ "

«Η φασιστική διοίκηση του ΑΚΡ έχει συλλάβει αρκετούς βουλευτές του HDP, συμπεριλαμβανομένων των συμπροέδρων Figen Yüksekdağ και Selahattin Demirtaş. Η επίθεση αυτή είναι η τελευταία προσθήκη στην εφαρμογή της απόφασης για την καταστολή του αγώνα για την  ελευθερία του κουρδικού λαού που ελήφθηκε κατά τη συνεδρίαση του Εθνικού Συμβουλίου Ασφαλείας που πραγματοποιήθηκε στις 30 Οκτωβρίου, 2014. Είναι η αναβάθμηση της επίθεσης ενός ολοκληρωτικού πολέμου  που ξεκίνησε στις 24 Ιουλίου του2015, σε μια νέα φάση. Αυτές οι συλλήψεις κατά των βουλευτών του HDP  είναι  επιθέσεις που αποσκοπούν στο σπάσημο της βούλησης  του λαού. Οι συλλήψεις αυτές σημαίνουν επίσης μια περιφρόνηση για την ύπαρξη του κουρδικού λαού. Η πολιτική και η απόφαση της  εξολόθρευσης των Κούρδων από την γενοκτονική αποικιοκρατία  για μια ακόμη φορά έχει τεθεί με σαφήνεια.

" Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΗΣ ΣΥΛΛΗΨΗΣ ΕΙΧΕ ΛΗΦΘΕΙ ΠΟΛΥ ΝΩΡΙΤΕΡΑ "

Οι αποφάσεις για τις συλλήψεις πάρθηκαν πολύ νωρίτερα. Έπρεπε μόνο να περιμένουν  την κατάλληλη στιγμή και την ατμόσφαιρα. Ένα από τα ζητήματα που ο φασιστας επικεφαλής Ερντογάν συζήτησε με τον φασιστα Ντεβλέτ Μπαχτσελί ήταν οι συλλήψεις αυτές. Στη συνάντηση αυτή, ο Tayyip Erdoğan πήρε την πλήρη υποστήριξη από τον Ντεβλέτ Μπαχτσελί. Το AKP και το MHP έχουν συγχωνευθεί σε ένα κόμμα τώρα. Όλες οι πολιτικές που το MHP υπερασπίζεται υλοποιούνται σήμερα από το AKP.
Οι συλλήψεις έγιναν την 14η επέτειο απο οταν το ΑΚΡ πήρε στην εξουσία. Ως εκ τούτου, η πραγματική ιδεολογία και τις πολιτικές του ΑΚΡ έχουν πλέον καταδειχθεί. Με αυτές, το AKP έχει δείξει ότι θέλει να συντρίψει τους Κούρδους και να οικοδομήσει ένα νέο ηγεμονικό σύστημα. Ο Ταγίπ Ερντογάν θέλει να είναι ο νέος ιδρυτικός ηγέτης, και το AKP το νέο ιδρυτικό κομα που θα οικοδομήσει ένα αυταρχικό ηγεμονικό θεσμικά φασιστικό  σύστημα μέσα από τη σύνθλιψη των Κούρδων. Αυτή η επίθεση από το ΑΚΡ στους Κούρδους και τις δυνάμεις της δημοκρατίας είναι μια επίθεση για να αρθούν τα εμπόδια στο δρόμο για την οικοδόμηση του συστήματος που προβλέπουν. Σε αυτό το πλαίσιο, οι επιθέσεις αυτές θα συνεχιστούν και να αυξηθούν. Ο μόνος τρόπος για να σταματήσουν αυτές οι επιθέσεις είναι ο κοινός αγώνας του κουρδικού λαού και των δυνάμεων της δημοκρατίας.

"ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΟΙ ΛΕΞΕΙΣ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΝ"

Αυτές οι επιθέσεις συντονίζονται μέσω ενός ενιαίου κέντρου. Όλα τα μέσα μαζικής ενημέρωσης παρουσιάζουν την κράτηση των βουλευτών του  HDP  ως «αντιτρομοκρατική επιχείρηση εναντίον του HDP" . Τα πρωτοσέλιδα που πρέπει να χρησιμοποιηθούν μετά από αυτές τις συλλήψεις προσδιορίστηκαν από το εν λόγω κέντρο το οποίο διαχειρίζεται τον ειδικό πόλεμο εναντίον του Κουρδικού Κινήματος Ελευθερίας. Όλες οι μελλοντικές δημοσιεύσεις και δηλώσεις, θα είναι σύμφωνες με τη νομιμοποίηση αυτών των συλλήψεων. Το ΑΚΡ θα συνεχίσει και θα κλιμακώσει την πολιτική της σύνθλιψης των επαναστατικών δυνάμεων με τη συμμαχία που σχημάτισε με το MHP. Αυτό είναι εκει όπου οι λέξεις τελειώνουν. Εν όψει των ανωτέρω, το σύνολο των κουρδικού λαού και των δυνάμεων της δημοκρατίας θα πρέπει να ξεσηκωθεί και να αντισταθεί. Το να μην  αντισταθούν και να παραδοθούν τώρα θα σημαίνει  το να  επιτρέψουν στην  γενοκτόνα αποικιοκρατία να συνεχίσει αμείωτη την πολιτική της εκμηδένισης των Κούρδων.

" ΤΟ BASHUR, Η ROJAVA, Η ROJHILAT ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΚΟΥΡΔΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΣΗΚΩΘΟΥΝ "

Η γενοκτονική αποικιοκρατική επίθεση δεν στοχεύει σ το λαό του Bakurê Κουρδιστάν και μόνο. Αυτή είναι μια γενοκτονική επίθεση σε όλους τους Κούρδους, σε Bashur, Rojava και Rojhilat. Ως εκ τούτου, οι Κούρδοι παντού στο Κουρδιστάν και τον υπόλοιπο κόσμο θα πρέπει επίσης να ξεσηκωθούν εναντίον αυτής της επίθεσης. Όλα τα πολιτικά κόμματα του Κουρδιστάν θα πρέπει να εμφανίσει μια κοινή στάση ενάντια σε αυτές τις συλλήψεις και όλοι οι Κούρδοι θα πρέπει να κληθούν να καταπολεμήσουν αυτήν την επίθεση. Ειδικά όλες οι πολιτικές δυνάμεις στο Bashurê Κουρδιστάν θα πρέπει να λάβουν θέση εναντίον αυτής της επίθεσης και θα πρέπει να καλέσουν το λαό να αγωνιστεί εναντίον του τουρκικού κράτους. Αυτή η επίθεση είναι μια επίθεση που οι Κούρδοι πρέπει να υιοθετήσουν μια κοινή στάση ενάντια και την καταπολέμηση της με ενότητα. Όλες οι πολιτικές δυνάμεις που είναι σιωπηλοί απέναντι σε αυτή την επίθεση στην πολιτική βούληση του λαού του Bakurê Κουρδιστάν θα ειναι ιστορικά υπεύθυνοι.

«ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ Η ΜΕΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΤΙΣΤΑΘΟΥΜΕ »

Το ΑΚΡ και ΜΗΡ αντιστέκονται τον εκδημοκρατισμό της Τουρκίας. Αυτο που η  Τουρκία χρειάζεται είναι η δημοκρατία. Το AKP και το MHP πραγματοποιούν αυτήν την επίθεση, επειδή φοβούνται τη δημοκρατία. Εάν οι δυνάμεις της δημοκρατίας αντιστέκονται, οι επιθέσεις αυτές θα είναι μάταιες, η Τουρκία θα εκδημοκρατιστεί και το κουρδικό ζήτημα θα επιλυθεί. Ως εκ τούτου, καλούμε όλες τις δημοκρατικές δυνάμεις και τους προοδευτικούς  πολίτες που θέλουν τον εκδημοκρατισμό της Τουρκίας να πολεμήσει αυτές τις επιθέσεις.
Ο κουρδικός λαός πρέπει να ξεσηκωθεί σε όλες τις πόλεις και κωμοπόλεις, συμπεριλαμβανομένου του Αμέντ. Η νεολαία, οι γυναίκες και όλος ο κουρδικός λαός θα πρέπει να δείξει την κυβέρνηση του AKP για μια ακόμη φορά ότι η βούληση των Κούρδων δεν μπορεί να σπάσει. Σήμερα είναι η μέρα για να αντισταθούμε. Σήμερα είναι η μέρα για να ξεσηκωθούμε ενάντια σε εκείνους που θέλουν να εξολεθρεύσουν την ίδια την ύπαρξη των Κούρδων. "


Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License