καβάλα

ΑΜΕΣΟ - ΟΛΟΙ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΙΣ 20:00 ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΦΑΣΙΣΤΙΚΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΣΤΟ ΚΗΠΟ

Σήμερα στις 21:00, στο ξενοδοχείο Galaxy στην Καβάλα, μιλάει ο φασίστας Λαγός. Εχθές, περίπου 100 αντιφασίστες, συγκεντρώθηκαν στην κεντρική πλατεία της πόλης και βγήκαν με πορεία στο κέντρο της Καβάλας. Οι ναζί της νέας φασιστο ομάδας Φοίνιξ, περιφρουρούσαν τα γραφεία τους, με την προστασία των μπάτσων. Πριν λίγο 4 θρασύδειλα βοθρολύμματα υπο την επίβλεψη και το σιγοντάρισμα των ΜΑΤ και των ασφαλιτών που περιτριγυρίζουν την Βύρωνος 3, προσέγγισαν την κατάληψη και προσπάθησαν να χτυπήσουν 2 αντιφασίστες χωρίς να τα καταφέρουν. Άμεσα κόσμος το αντιλήφθηκε και τους πήρε στο κυνήγι αλλα όπως πάντα έγιναν ΛΑΓΟΙ και εξαφανίστηκαν πίσω από την προστασία των μπάτσων.

ΟΛΟΙ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΙΣ 20:00 ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΦΑΣΙΣΤΙΚΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΣΤΟ ΚΗΠΟ

ΟΥΤΕ ΣΤΗ ΚΑΒΑΛΑ ΟΥΤΕ ΠΟΥΘΕΝΑ

ΝΑ ΤΣΑΚΙΣΟΥΜΕ ΤΟ ΦΑΣΙΣΜΟ ΠΑΝΤΟΥ

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License