Αμτιφασιστική συγκέντρωση Εφετείο

Ολοκληρώθηκε η αντιφασιστική συγκέντρωση στο Εφετείο Αθήνων.

post image

Ολοκληρώθηκε η αντιφασιστική συγκέντρωση στο Εφετείο Αθήνων. Η παρουσία δεκάδων συντρόφων μέσα από τα μπλοκ της ΟΡΜΑ, του ΠΑΜΕ αλλά και από τον χώρο των κατειλημμένων Προσφυγικών έχει δημιουργήσει ασφυκτικό πλάισιο για τους φασίστες. Όχι μόνο δεν τόλμησαν να εμφανιστούν καμία στιγμή αντιπαραθετικά, αλλά "κρύφτηκαν" κάτω από την ασφαλή φτερούγα του κράτους. έχοντας πλήρη συνεργασία με τις κατασταλτικές δυνάμεις, μπήκαν από τα ξημερωματα στο χώρο του Εφετείο, μην τυχόν και διακινδυνευτεί η παρουσία των τραμπούκων δολοφονών στο ακροατηρίο της δίκης.
Η 1η Νοέμβρη δεν θα αφεθεί να γίνει μέρα θυματοποίησης της Χρυσής Αυγής.
Η συνέχεια στην αντιφασιστική συγκέντρωση σήμερα στις 6μμ στο σταθμό ΗΣΑΠ στο Νέο Ηράκλειο.

Εικόνες:

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License