Πάτρα : Ανταπόκριση από τη μικροφωνική-συγκέντρωση αλληλεγγύης στον αναρχικό Θ. Σίψα

ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΟΜΑΣΤΕ ΤΟΝ ΑΝΑΡΧΙΚΟ ΑΓΩΝΙΣΤΗ ΘΟΔΩΡΗ ΣΙΨΑ ΠΟΥ ΔΙΩΚΕΤΑΙ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΣΤΟΙΧΕΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ MARFIN ! Η ΚΡΑΤΙΚΗ ΣΚΕΥΩΡΙΑ ΘΑ ΠΕΣΕΙ ΣΤΟ ΚΕΝΟ, ΟΙ ΔΙΚΕΣ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΚΑΤΑΔΙΚΕΣ !

post image

Το πρωί της Πέμπτης 27 Οκτώβρη είχε οριστεί η 3η συνεδρίαση για τη δίκη του αναρχικού συντρόφου Θοδωρή Σίψα, ο οποίος δικάζεται με κατασκευασμένο κατηγορητήριο για τον εμπρησμό της τράπεζας Marfin με την τραγική κατάληξη του θανάτου τριών εργαζομένων σ’ αυτήν στις 5 Μάη του 2010 .

Ως Συνέλευση Αναρχικών για την Κοινωνική και Ταξική Αντεπίθεση καλέσαμε σε μικροφωνική-συγκέντρωση στο Παράρτημα ως κίνηση αλληλεγγύης στον αναρχικό αγωνιστή Θοδωρή Σίψα αλλά κι ως δράση αντιπληροφόρησης στην πατρινή κοινωνία για την κρατική σκευωρία εμπλοκής του συντρόφου στην υπόθεση του εμπρησμού της τράπεζας.

Κατά τη διάρκεια της μικροφωνικής εκφωνήσαμε την ανακοίνωση της συνέλευσης, την οποία και μοιράσαμε στο διερχόμενο κόσμο εξηγώντας του για το στημένο κατηγορητήριο.

Στη μικροφωνική καλούσαν και παρεβρέθηκαν με το δικό τους λόγο η αναρχική συλλογικότητα Ατραπός καθώς επίσης και η αναρχική ομάδα Δυσήνιος ‘Ιππος.

Σήμερα, που η επίθεση του κράτους και των αφεντικών εις βάρος της συντριπτικής πλειοψηφίας της κοινωνίας είναι σε πλήρη εξέλιξη και στοχεύει στο χτύπημα των κοινωνικών και ταξικών αντιστάσεων, ώστε να εδραιωθεί ευκολότερα το νέο καθεστώς εξαθλίωσης και ολοκληρωτισμού, ως αναρχικοί κοινωνικοί αγωνιστές θα συνεχίσουμε τόσο να εκφράζουμε την αλληλεγγύη μας στο σύντροφο Θοδωρή Σίψα όσο και να παρεμβαίνουμε στην τοπική κοινωνία για την υπόθεση.

Άλλωστε, το πρόσωπο του διωκόμενου συντρόφου αναγνωρίζουμε κάθε μια και κάθε έναν από εμάς που συμμετέχουμε στους κοινωνικούς και ταξικούς αγώνες που διεξάγονται. Απέναντι στην εγκληματική και αντικοινωνική βία του κράτους, του κεφαλαίου και των μηχανισμών τους, η κοινωνική και ταξική αντιβία είναι δίκαιη.

 

Η σχετική ανακοίνωση της συνέλευση βρίσκεται εδώ : https://saktapatra.wordpress.com/2016/10/10

 

 

ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΟΜΑΣΤΕ ΤΟΝ ΑΝΑΡΧΙΚΟ ΑΓΩΝΙΣΤΗ ΘΟΔΩΡΗ ΣΙΨΑ ΠΟΥ ΔΙΩΚΕΤΑΙ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΣΤΟΙΧΕΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ MARFIN !

 

ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΟΜΑΣΤΕ ΤΟΝ ΑΝΑΡΧΙΚΟ ΑΓΩΝΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΕΣ-ΤΑΞΙΚΕΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΕΙΣ ΤΩΝ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΤΩ !

 

Η ΚΡΑΤΙΚΗ ΣΚΕΥΩΡΙΑ  ΘΑ ΠΕΣΕΙ ΣΤΟ ΚΕΝΟ,

ΟΙ ΔΙΚΕΣ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΚΑΤΑΔΙΚΕΣ !

 

 

Συνέλευση Αναρχικών για την Κοινωνική και Ταξική Αντεπίθεση | Πάτρα, Οκτώβρης ‘16

 

https://saktapatra.wordpress.com/2016/10/27

Εικόνες:

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License