Εφετείο Ναξάκη-Σαραφούδη [24/10 9:00]

Εφετείο Ναξάκη-Σαραφούδη [24/10 9:00]

Την Δευτέρα 24/10 στις 9:00 στην αίθουσα Δ120Γ, 6ος όροφος εφετείο Λουκάρεως, θα συνεχιστεί το εφετείο των αναρχικών Γιάννη Ναξάκη και Γρηγόρη Σαραφούδη, με την απολογία του δεύτερου.

Οι αρχικές τους ποινές σε αυτό το δικαστήριο ήταν 16 χρόνια έκαστος. Οι σύντροφοι Γ.Σαραφούδης και Γ.Ναξάκης συνελήφθησαν στις 30 Απριλίου 2013 στην περιοχή της Ν.Φιλαδέλφειας, μαζί με τους τότε καταζητούμενους Α.Ντάλιο και Φ.Χαρίση. Ο Γρηγόρης έχει καταδικάστει σε 8 χρόνια φυλάκισης, επίσης, για ληστεία τράπεζας στον Φιλώτα.


Συγκέντρωση αλληλεγγύης 24/10-9:00-Δ120Α(εφετείο Λουκάρεως)

Λευτεριά σε όσους είναι στα κελιά

Δίπλα στους αιχμάλωτους συντρόφους μας

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License