Δύο Αυτοκτονίες μέσα σε ένα βράδυ στον Ελληνικό στρατό

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Παρασκευή, 21 Οκτωβρίου 2016

Δύο Αυτοκτονίες μέσα σε ένα βράδυ στον Ελληνικό στρατό

    Πήδηξε στο κενό Αεροπόρος-Απαγχονίστηκε Κελευστής Τώρα θα πάνε να αποχαιρετήσουν τα τυλιγμένα σε ελληνικές σημαίες φέρετρα η πολιτική και στρατιωτική ηγεσία που τους ώθησε στο απονενοημένο  διάβημα Και ενώ η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ πανηγυρίζει για τα μεγάλα κατορθώματα της, οι συνέπειες της σκληρής ταξικής πολιτικής της και των Μνημονίων που ψηφίζει ενώ Τσίπρας και Καμμένος είχαν δεσμευτεί προεκλογικά όταν θα τα έσχιζαν. Τα αποτελέσματα των πολιτικών τους επιλογών είναι μπροστά μας.
Όσα τουλάχιστον σχίζουν το πέπλο σιωπής που έχει επιβληθεί από τις μνημονιακές κυβερνήσεις και τα καθεστωτικά ΜΜΕ –σε αυτό το θέμα βλέπεις υπάρχει και συμφωνία και συνεργασία-, δηλαδή να αποκρύπτονται τα περισταικά αυτοκτονιών και να εξαφανίζονται οι έρευνες-μελέτες του τραγικού φαινομένου.      Όμως οι δύο Αυτοκτονίες στις Ένοπλες Δυνάμεις , μέσα σε ένα βράδυ είναι πρωτόγνωρο γεγονός. Όταν μάλιστα αφορούν έναν 45χρονο Αεροπόρο  στην Πάτρα, πατέρα ενός παιδιού, που έπεσε στο κενό, για να γνωστοποιηθεί λίγα λεπτά αργότερα  η τραγική είδηση της αυτοκτονίας ενός Κελευστή του ΠΝ, ο οποίος απαγχονίστηκε! Ήταν πατέρας δυο παιδιών! Ο Κελευστής βρέθηκε απαγχονισμένος σε πάρκο του Μοσχάτου που βρίσκεται πολύ κοντά στο σπίτι του! Ο 45χρονος Αεροπόρος γύρισε στο διαμέρισμα του στον 3ο όροφο και φορώντας την στολή του, ανέβηκε στην ταράτσα και βούτηξε στο κενό. Έχει εντοπιστεί σημείωμα στο οποίο ο αυτόχειρας φέρεται να εξηγεί του λόγους που τον οδήγησαν στην αυτοκτονία. Ο αυτόχειρας ήταν πατέρας ενώ παιδιού, ενώ πληροφορίες αναφέρουν πως αντιμετώπιζε σοβαρά οικονομικά προβλήματα. Και όλα αυτά συμβαίνουν όταν η κυβέρνηση ετοιμάζει τον αντεργατικό όλεθρο και ο δανειστές απαιτούν νέα μέτρα, που φυσικά θα πλήξουν και τους στρατιωτικούς αφού θα τα συμφωνήσει ο πάντα υπάκουος και πρόθυμος ΥΕΘΑ Π.Καμμένος, παρά την πατερναλιστική και εθνικιστική αερολογία του… Και όλα αυτά συμβαίνουν ενώ οι συνδικαλιστές στρατιωτικοί χωρισμένοι ανάμεσα στους αυλόδουλους του Υπουργείου Άμυνας και τους στημένους της ΝΔ, αλλά και τους ΝΑΖΙ της Χρυσής Αυγής, πλακώνονται για το ποιος θα έχει τον έλεγχο και θα διαπραγματεύεται στις πλάτες άλλων, επιδιώκοντας και προσωπικά οφέλη! Και οι Αυτοκτονίες στις Ένοπλες Δυνάμεις απογειώνονται… Οι Αυτοκτονίες πλέον στον Ελληνικό Στρατό αποτελούν φαινόμενο που αναφέρεται στους υπαξιωματικούς-αξιωματικούς και μάλιστα στην κρίσιμη ηλικία των 35-45, όπου και το μεγαλύτερο βάρος υποχρεώσεων. Και φυσικά δεν μειώθηκαν τα προβλήματα για τους φαντάρους... Απλώς πολλαπλασιάστηκαν τα αδιέξοδα εξαιτίας των Μνημονίων που ψηφίζουν ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ-ΝΔ-ΠΑΣΟΚ, των αστικών πολιτικών και μονόδρομων της Ε.Ε. και του ΕΥΡΩ που υποστηρίζουν ακόμη και τα φασισταριά της Χρυσής Αυγής.
Όσοι λοιπόν επιλέγουν την στρατιωτική καριέρα για να βολευτούν ας διαβάσουν ξανά και ξανά την είδηση.
Γιατί σε αυτό το φέρετρο -όπως και σε όλα τα υπόλοιπα-την υπογραφή τους έχουν βάλει οι οπαδοί του "Μένουμε Ευρώπη", το στρατιωτικό κατεστημένο που μας καλούσε να Ψηφίσουμε στο Δημοψήφισμα Υπέρ των Μνημονίων, της Ε.Ε. και του ΕΥΡΩ... Αυτά όμως τα εγκλήματα προκαλεί η εμμονή της παραμονής σε Ε.Ε.-ΕΥΡΩ, στρατηγικός στόχος του ελληνικού κεφαλαίου.
Αυτά τα εγκλήματα προκαλεί η δουλοποίηση και η φτωχοποίηση του λαού μας, η Άρνηση ΔΙΑΓΡΑΦΗΣ του ΧΡΕΟΥΣ, η θυσία μας για να σωθούν οι τράπεζες, η Χρεωκοπία που έγινε πολιτικό εργαλείο για να μας αφαιρέσουν κάθε δικαίωμα και για να ξεπουλήσουν τα πάντα.  Αυτός όμως είναι το σύγχρονος καπιταλισμός, αυτό είναι το κράτος του Κοινοβουλευτικού Ολοκληρωτισμού. Για όσο όμως δεν Αντιδρούμε, δεν τους Αμφισβητούμε, δεν τους Ανατρέπουμε... Θα μετρούμε μοιρολατρικά τους νεκρούς μας...  Εμείς όχι απλώς εκφράζουμε τα συλλυπητήρια μας. Αλλά καλούμε σε ένα Μαζικό Κίνημα Μέσα και Έξω από τον Στρατό. Την Πέμπτη 20/10 στην Αντιπολεμική πορεία οι φαντάροι που συμμετείχαν στην διαδήλωση μαζί με το ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ, φώναζαν το σύνθημα:  ΛΙΤΟΤΗΤΑ-ΑΝΕΡΓΙΑ-ΑΠΟΛΥΣΕΙΣ, ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΣΟΥ ΠΟΥΝ ΝΑ ΠΑΣ ΝΑ ΠΟΛΕΜΗΣΕΙΣ Την ίδια ώρα, δύο Στρατιωτικοί Δολοφονούνταν-Αυτοκτονούσαν από τα Μνημόνια… ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ http://diktiospartakos.blogspot.gr                 
τηλ: 6932 955437

 

από @ 21/10/2016 6:43 μμ.


Αναρωτιέμαι από που εκκινεί αυτή η αγωνία του Σπάρτακου για τους επαγγελματίες δολοφόνους, που συνειδητά υπηρετούν στον πλέον βάρβαρο μηχανισμό που τα αφεντικά διατηρούν στη δούλεψη τους. Πρόκειται για έναν αεροπόρο και έναν κελευστή, όχι κληρωτούς φαντάρους, όχι απλούς στρατιώτες, υποκείμενο το οποίο υποτίθεται πως ο Σπάρτακος εκπροσωπεί.

Ακόμα πιο αλγεινό είναι το κομμάτι της ανακοίνωσης που αναφέρει "...όταν η κυβέρνηση ετοιμάζει τον αντεργατικό όλεθρο και ο δανειστές απαιτούν νέα μέτρα,που φυσικά θα πλήξουν και τους στρατιωτικούς αφού θα τα συμφωνήσει ο πάντα υπάκουος και πρόθυμος ΥΕΘΑ Π.Καμμένος". Δεν ήταν λίγες οι φορές που εργατικές διαδηλώσεις συνοδεύτηκαν από συνθήματα του τύπου "μειώσεις στις συντάξεις και περικοπές - σε καραβανάδες, μπάτσους και δικαστές", εκφράζοντας τη γνήσια προλεταριακή απέχθεια για τους φρουρούς του κρατικού οικοδομήματος. Από που κι ως που να γίνεται το indy ένας τόπος συμπαράστασης για αυτά τα άτομα; Μήπως ο Σπάρτακος να συνταχθεί και με το βασικό αίτημα των σωμάτων ασφαλείας, να τους επιστραφούν οι περικοπές λόγω μνημονίων; Μήπως ο Σπάρτακος να συνταχθεί και με το ΣΤΕ που χαρακτήρισε τα σώματα ασφαλείας ως τον πυρήνα του κράτους και άρα επιβάλλεται να εξαιρεθούν από τα μνημονιακά μέτρα;

Αμάν αυτή η λαγνεία της αριστεράς για το δικό τους κόκκινο στρατό, με τους ίδιους για κομισάριους!Τέλος πια με την ψηφοθηρία και το καλόπιασμα των μπάτσων και των καραβανάδων! Δεν είναι μέρος της τάξης μας! Επέλεξαν να είναι από την άλλη πλευρά!

 

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License