[ιωάννινα] "Λευκό" ξέσπασμα εναντίον των καταστημάτων

Εξ' όσων κυκλοφορούν στην πολή, οι προσαγωγές ήταν στο σωρό, αρκετή ώρα μετά το πέρας της δράσης και αφορούσε κόσμο που είχε βγει για τη βραδυνή του έξοδο. Δεν μετατράπηκαν σε συλλήψεις.

Βανδαλισμοί στο εμπορικό κέντρο των Ιωαννίνων... "Λευκό" ξέσπασμα εναντίον των καταστημάτων

ΦΩΤΟ

Σοκ έπαθαν το πρωί ιδιοκτήτες και υπάλληλοι εμπορικών καταστημάτων, στο κέντρο των Ιωαννίνων, από τις εικόνες που αντίκρυσαν!

Στη διάρκεια της νύχτας, άγνωστοι στράφηκαν εναντίον δεκάδων καταστημάτων βάφοτνας τις βιτρίνες τους λευκές και τοποθετώντας αφίσσες ενάντια στη "λευκή νύχτα" που έχει προγραμματιστεί για το τέλος του μήνα.

Σχεδόν όλο το εμπορικό κέντρο της πόλης είναι στο πόδι και κανένας δεν μπορεί να πιστέψει την κατάσταση στην οποία βρήκε το μαγαζί του.

Η αναστάτωση είναι μεγάλη καθώς φαίνεται ότι κάποιοι έδρασαν για αρκετή ώρα χωρίς να γίνουν αντιληπτοί στο πιο κεντρικό σημείο των Ιωαννίνων.

Οι βιτρίνες σε δεκάδες μαγαζιά έχουν βαφεί σε πολλά σημεία λευκές ενώ στα περισσότερα έχουν τοποθετηθεί και αφίσσες ενάντια στη συγκεκριμένη διοργάνωση.

 

από καθεστωτικό

http://www.epiruspost.gr/reportaz/koinonia/40823-2016-10-19-06-25-05.html

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License