Ανακοινωση για δικαστηρια (χανια)


Την Τρίτη 18/10 εκδικάζεται στα Χανιά η υπόθεση της αντιμιλιταριστικής παρέμβασης που πραγματοποιήθηκε κατά τη διάρκεια της παρουσίασης βιβλίου του εθνικιστή στρατηγού (και αποτυχημένου πολιτικού τυχοδιώκτη) Φράγκου Φραγκούλη. Μεταξύ των κατηγορουμένων βρίσκονται αγωνιστές με συνεπή παρουσία στα κινήματα της πόλης, αλλά και άσχετα άτομα, κάποια εκ των οποίων δεν βρίσκονταν καν στα Χανιά τη μέρα της παρέμβασης. Υπεύθυνοι για τις μηνύσεις είναι οι σφουγγοκωλάριοι του Φραγκούλη, οι οποίοι πιστοί στην αρχή της ρουφιανιάς, συνεργάστηκαν άψογα με την ασφάλεια Χανίων, στοχοποιώντας για ακόμα μια φορά αυτούς που δεν σιωπούν απέναντι στη συντονισμένη προσπάθεια της κυριαρχίας να φιμώσει τις φωνές των από κάτω. Παράλληλα, την ίδια μέρα εκδικάζονται και τα γεγονότα της πορείας που είχε πραγματοποιηθεί κατά τη διάρκεια της απεργίας πείνας του αναρχικού Νίκου Ρωμανού, στις 6/12/2014. Με την ίδια λογική που περιλαμβάνει συλλήψεις περαστικών στο σωρό, και σε μία απέλπιδα προσπάθεια δήθεν για να πειστεί η κοινωνία πως η αστυνομία είναι απαραίτητη και παράγει έργο, κατηγορείται ακόμα ένας αγωνιστής, ουσιαστικά για επέλεξε να συμμετάσχει στη διαδήλωση.

Οι παραπάνω υποθέσεις, αποτελούν κομμάτι της πολιτικής τακτικής της ασφάλειας Χανίων. Κατά την πολυετή διάρκεια της βιομηχανίας παραγωγής πολιτικών διώξεων, έχουν στοχοποιηθεί δεκάδες αγωνιστές με προφανή σκοπό την ψυχολογική και οικονομική εξάντληση των κατηγορουμένων, όπως και τη διασπορά φόβου στους υπόλοιπους. Παρ' όλα όμως τα διαρκή χτυπήματα των εξουσιαστών στους καταπιεσμένους, ο αγώνας συνεχίζεται δίχως πισωγυρίσματα. Η αλληλεγγύη μας είναι δεδομένη προς όποιον αντιστέκεται σε αυτό το βάναυσο καθεστώς που θέλει να πνίξει στην υποδούλωση και στην ανέχεια τα χαμηλά κοινωνικά/ταξικά στρώματα.

 

Συγκέντρωση αλληλεγγύης: Τρίτη 18/10 στις 12 στα δικαστήρια

 

Συλλογικότητα azadi

από @ 16/10/2016 6:03 μμ.


Υπαρχει καποιο καλεσμα ;

από Αντιφασιστάκιας 17/10/2016 8 πμ.


Τσέκαρε εδώ-> http://www.kinimatorama.net/event/73420

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License