ΕΚΠΟΜΠΕΣ ΚΥΡΙΑΚΗ ΚΑΙ ΔΕΥΤΕΡΑ ΤΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Κυριακή, 16 Οκτωβρίου 2016

Κυριακή 16/10/2016 στις 17.00 μ.μ. Εκπομπή ΚΨΜ του ΔΙΚΤΥΟΥ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ στο PLATEIA RADIO.GR την Κυριακή 16/10/2016 στις 17.00 μ.μ.

  Φίλοι και συναγωνιστές.
Το ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ για ακόμη ένα απόγευμα δίνει το παρών στη φιλόξενη συχνότητα του PLATEIARADIO.GR. Στην αποψινή μας παρέμβαση θα σας μιλήσουμε  "Οι δηλώσεις Ερντογάν για την Συνθήκη της Λωζάνης, η Μοσούλη και οι αγωγοί που βυθίζουν την Συρία στο αίμα" ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ ΤΗΛ. ΕΠΙΚ. 6932955437  diktiospartakos.blogspot.com 
diktiospartakos@hotmail.com  

ΕΚΠΟΜΠΗ στην Ertopen, Δευτέρα 17/10 στις 17.00 μ.μ.: Πολύ σημαντική παρέμβαση του ΔΙΚΤΥΟΥ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ για τις εξελίξεις σε Αιγαίο-Ανατολική Μεσόγειο-Μέση Ανατολή

    Για μια ακόμη φορά το ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ φιλοξενείται στην Ertopen. Θέμα της σημερινής μας παρέμβασης «ο ελληνοτουρκικός ανταγωνισμός σε Αιγαίο-Ανατολική Μεσόγειο και η κλιμάκωση του πολέμου στη Μέση Ανατολή" Σημειώνουμε ότι κατά τη διάρκεια της εκπομπής θα παρέμβει: 

  • ο Σεϊτ Αλντογάν - Δημοσιογράφος της καθημερινής Τουρκικής εφημερίδας Εβρενσέλ.  
  • ο Παύλος Αντωνόπουλος, συνδικαλιστής καθηγητής, μέλος του Συντονισμού για το Προσφυγικό -Μεταναστευτικό Σωματείων- Φοιτητικών Συλλόγων- Συλλογικοτήτων που πρόσφατα βρέθηκε στην Τουρκία στο πλαίσιο αποστολής αλληλεγγύης του εργατικού κινήματος.
  •   ο Νίκος Χαραλαμπόπουλος, μέλος της ΑΝΤΙΠΟΛΕΜΙΚΗΣ ΔΙΕΘΝΙΣΤΙΚΗΣ ΚΙΝΗΣΗΣ για να μας εκθέσει την άποψη του για τις εξελίξεις και να μας παρουσιάσει σειρά πρωτοβουλιών του αντιπολεμικού και αντιμιλιταριστικού κινήματος.
  • Θυμίζουμε ότι Καλούμε τους συναδέλφους Φαντάρους σε Μαζική Συμμετοχή στην Αντιπολεμική, Αντιιμπεριαλιστική, Αντιφασιστική Πορεία Αλληλεγγύης στους Πρόσφυγες την Πέμπτη 20/10/2016  με συγκέντρωση στις 6 μμ στα Προπύλαια και πορεία στη Βουλή, τα γραφεία της Ε.Ε. και την Πρεσβεία των ΗΠΑ.

Την εκπομπή παρουσιάζει ο Νίκος Αργυρίου εκπρόσωπος της ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ.
Το τηλέφωνο επικοινωνίας του ΔΙΚΤΥΟY ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ είναι το 6932955437, ενώ η ηλεκτρονική μας διεύθυνση είναι το diktiospartakos.blogspot.com H εκπομπή μεταδίδεται από το ελεύθερο ραδιόφωνο της ERTopen στους 106,7 στα fm στην Αττική, καθώς και μέσω του διαδικτυακού ραδιοφώνου τηςertopen.com.   Το πρόγραμμα αναμεταδίδεται από τον ραδιοφωνικό σταθμό του σωματείου Εργαζομένων Αλουμινίου στους 97,3,στη Βοιωτία, τη Φωκίδα, και την Βόρεια Πελοπόννησο.  Από τον ραδιοφωνικό σταθμό του Εργατικού Κέντρου της Εύβοιας στους 96,5 και στα Χανιά στους 1134 χιλιόκυκλους στα μεσαία. ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ ΤΗΛ. ΕΠΙΚ. 6932 955437  diktiospartakos.blogspot.com 

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License