(Γιάννενα) Κατάληψη- παρέμβαση στον τηλεοπτικό σταθμό ITV

Ιωάννινα: Δράση ενάντια στη λευκή νύχτα.

post image

Ολιγόλεπτη κατάληψη στον τοπικό  τηλεοπτικό σταθμό ITV, πραγματοποίησαν στις 14 Οκτώβρη, μέλη της Ελευθεριακής Συνδικαλιστικής Ένωσης και σύντροφισσες/οι. Στις 20:30, κατά την έναρξη του κεντρικού δελτίου, ανοίχτηκε πανό στο πλατό που έγραφε: ΟΧΙ ΣΤΟ ΞΕΧΕΙΛΩΜΑ ΤΟΥ ΩΡΑΡΙΟΥ και καλούσε στην διαδήλωση για τις 18/10 ενάντια στην διοργάνωση ¨Λευκής Νύχτας¨ ενώ ταυτόχρονα φωνάζονταν συνθήματα. Στην συνέχεια μπήκε βίντεο που έπαιξε κάποιες φορές. Ακολουθεί το βίντεο:

https://youtu.be/_DcNcw2tSEk

Για κακή του τύχη, καλεσμένος του κεντρικού δελτίου, ήταν ο Θανάσης Οικονόμου, επιχειρηματίας, πρώην αναπληρωτής γενικός γραμματέας της ΓΣΕΒΕΕ, πρώην βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, πολιτευτής της ΔΗΜΑΡ, ενώ πρόσφατα προσέγγισε και τον ΣΥΡΙΖΑ. Την περίοδο που ήταν βουλευτής (2009-2011) ψήφισε και τα δυο μνημόνια λιτότητας και επίθεσης στους εργαζόμενους. Πριν αρχίσει να περιφέρεται από δω και από κει, ψάχνοντας πολιτικό φορέα να στεγάσει την λαμογιά του, είχε συμβάλει κι αυτός στις πολιτικές αποφάσεις καταστροφής των κοινωνικών κατακτήσεων, την μείωση μισθών και συντάξεων, την απελευθέρωση των απολύσεων, την ελαστικοποίηση της εργασίας, την υποβάθμιση των συλλογικών συμβάσεων, την υπερφορολόγηση. Έφαγε λοιπόν λίγα γιαούρτια, συμβολικά, για να του υπενθυμίσουμε πως αυτός και οι όμοιοί του, καλά θα κάνουν να προσέχουν όταν κυκλοφορούν, γιατί οι δρόμοι αυτής της μικρής πόλης, είναι γεμάτοι με προλετάριες και προλετάριους οργισμένους που δεν είναι διατεθιμένοι/ες να ξεχάσουν!

Παρακάτω ο Θανάσης Οικονόμου στο στούντιο του ITV.

Ίσως ο πρώτος επιχειρηματίας που κατάλαβε τι θα πει Λευκή Νύχτα στα Γιάννενα

Εικόνες:

από @ 16/10/2016 5:01 μμ.


Ο Οικονόμου δεν έχει απλά προσεγγίσει τον ΣΥΡΙΖΑ, αλλά είναι ήδη μέσα στον ΣΥΡΙΖΑ και πολύ βαθιά μάλιστα. Για να μη καρφώνεται όμως ο ίδιος, κάποιος κολλητός του και στενός συνεργάτης του, έχει παραχωρηθεί με υποσχετική και προσφέρει τις υπηρεσίες του στον ΣΥΡΙΖΑ και ως δούρειος ίππος ακούει, βλέπει, μαθαίνει και μεταφέρει τα πάντα χαρτί και καλαμάρι στο αρχηγείο στο "Γυαλί Καφενέ". Από εκεί διαβιβάζονται στο βαθύ ΠΑΣΟΚ και φυσικά και στη γκόμενα στο ΠΟΤΑΜΙ. Στο μεταξύ, το 'να χέρι νήβει τ' άλλο, πουλάει και το παραγοντιλίκι του στους ιθαγενείς περνώντας και κάνα ρουσφέτι.

Στην φωτό κάτω αριστερά, στο δεύτερο πλάνο ο "αστραχάν".

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License