ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΕ ΚΑΘΕ ΔΙΩΞΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΕΤΡΟ ΚΑΠΕΤΑΝΟΠΟΥΛΟ

ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΕ ΚΑΘΕ ΔΙΩΞΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΕΤΡΟ ΚΑΠΕΤΑΝΟΠΟΥΛΟ

ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΕ ΚΑΘΕ ΔΙΩΞΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΕΤΡΟ ΚΑΠΕΤΑΝΟΠΟΥΛΟ

Δηλώνουμε την αλληλεγγύη μας στον Πέτρο Καπετανόπουλο και συμπαραστεκόμαστε στον δίκαιο αγώνα του κατά της αστυνομικής και δικαστικής βίας που του ασκήθηκε.
Στεκόμαστε ενάντια σε κάθε δίωξη για τον άνθρωπο που η αλληλεγγύη του σε μετανάστη θύμα βασανισμών και εξευτελισμού από μπάτσους της ομάδας ΔΙΑΣ είναι αυτονόητο, αδιαπραγμάτευτο και απρόσβλητο τεκμήριο αθωότητας.
Στην προσπάθεια του να σταθεί εμπόδιο στην παραβίαση στοιχειωδών ανθρωπίνων δικαιωμάτων εις βάρος συνανθρώπου του από μπάτσους βασανιστές συνελήφθη και στήθηκε εναντίον του μια αστυνομική και εισαγγελική σκευωρία. Η αστική δικαιοσύνη χρησιμοποιώντας το κατασκευασμένο κατηγορητήριο των μπάτσων ασφαλιτών αυθαίρετα και εγκληματικά συνεχίζει να διώκει και να ποινικοποιεί την αλληλεγγύη απλών ανθρώπων της κοινωνίας που αντιστέκονται και αγωνίζονται ενάντια στην κρατική βία, την καταστολή και τους βασανισμούς συνανθρώπων τους.
Να βάλουμε τέλος στην απάνθρωπη και εγκληματική δίωξη του Πέτρου Καπετανόπουλου, να σταματήσουμε την ποινικοποίηση της αλληλεγγύης και της ανθρωπιάς, να σταθούμε εμπόδιο στην αυθαιρεσία κράτους και εξουσίας που στρέφεται ενάντια στην κοινωνία και σε κάθε ταξικό και κοινωνικό αγώνα.

……………………………………………………………………………..
Ελευθεριακή Συνδικαλιστική Ένωση (ΕΣΕ Αθήνας)

O σχολιασμός έχει απενεργοποιηθεί.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License