Αυλίδα:Γονείς- δημοτικό συμβούλιο φασίστες στην Αυλίδα

Στην Αυλίδα δεν δέχονται στα σχολειά τους προσφυγόπουλα από την Ριτσώνα

post image

Μετά από ειδοποίηση παραβρέθηκα σε έκτακτο δημοτικό συμβούλιο στην Αυλίδα το οποίο συνήλθε για να αποφασίσουν αν θα δεχτούν τα προσφυγόπουλα της Ριτσώνας στα σχολεία. Δημοτικοί σύμβουλοι και κάτοικοι της περιοχής έβγαλαν φασιστική χολή. Το θέμα είναι πως όλα αυτά ενορχηστρόνωνται από το κράτος. Αυτό το στηρίζω στο γεγονός ότι εγώ προσωπικά ήξερα ότι η δευτεροβάθμια διεύθυνση εκπαίδευσης επεξεργαζόταν εδώ και έναν μήνα για το που θα πάνε τα προσφυγόπουλα σχολειό αλλά εκεί μέσα όλοι έλεγαν, ακόμα και θεσμικοί παράγοντες ότι το έμαθαν την Παρασκευή. Καλώ συντρόφους από την Αθήνα να είναι σε επαγρύπνηση γιατί εδώ οι δυνάμεις μας είναι μικρές. Από αύριο θα σκάσουν πολλά τέτοια γιατί από αύριο ξεκινά το πρόγραμμα εκπαίδευσης για τα προσφυγόπουλα. Δεν πρέπει να αφήσουμε τέτοιες συμπεριφορές να γίνουν ανεκτές Πουθενά. Ας προσφέρουμε στο κράτος και το παρακράτος ένα μαύρο Φθινοπωρο. Εάν το αφήσουμε στην τύχη του θα γίνει ο κανόνας. Αύριο θα απαγορεύσουν την είσοδο των προσφυγόπουλων στα σχολεία. 

Εικόνες:

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License