Μπουένος Άιρες: Πυρπόληση τζιπ της Προεδρίας του Αργεντίνικου Έθνους

https://gr-contrainfo.espiv.net/2016/10/06/buenos-aires-ataque-a-una-camioneta-de-la-presidencia-de-la-nacion-argentina/

Σε απάντηση στην καταστολή στην οποία υπόκεινται αναρχικά συντρόφια που κατοικούν στα εδάφη που κυριαρχούνται από το ιταλικό κράτος, από τους DIGOS (Τμήμα Γενικών Ερευνών και Ειδικών Επιχειρήσεων) στο πλαίσιο της επιχείρησης “Scripta Manent”, στη 1 τα ξημερώματα της 25ης Σεπτέμβρη πυρπολήσαμε ένα τζιπ της Προεδρίας του Αργεντίνικου Έθνους στη συμβολή των οδών Μάρκος Πας και Πέδρο Λοσάνο, στην περιοχή της Βίγια Ντεβότο στο Μπουένος Άιρες.

Άννα, Μάρκο, Σαντρόνε, Ντανιέλε, Ντανίλο και Βαλεντίνα να ξέρετε πως δεν είστε μόνες/οι σας κι ότι όσοι βρισκόμαστε απ’ αυτή την πλευρά των τειχών θα συνεχίσουμε να εφορμούμε κατά της εξουσίας και να πυρπολούμε τις πόλεις όλου του κόσμου.

Λευτεριά ή θάνατος (Άτυπη Αναρχική Ομοσπονδία)

στα ισπανικάαγγλικ

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License