Ένα “μουσικοχορευτικό” βίντεο από το μέτωπο της Μάνμπιτζ στη Ροζάβα


Το παρακάτω βίντεο γυρίστηκε και μονταρίστηκε στα περίχωρα της Μάνμπιτζ από τους ανταποκριτές του ΕΣΔΑ, λίγο πριν οι δυνάμεις του Διεθνούς Τάγματος Ελευθερίας αναχωρήσουν για το μέτωπο της Ράκα.

Το μέτωπο της Μάνμπιτζ καθίσταται πλέον ανενεργό μετά την προσωρινή παύση όλων των επιχειρήσεων των Συριακών Δημοκρατικών Δυνάμεων δυτικά του Εφράτη.

Όλα τα Τάγματα άλλων περιοχών έχουν επιστρέψει στις προηγούμενες βάσεις τους. Το ΔΤΕ, αποδεχόμενο τη σχετική πρόταση της YPG, έστειλε το σύνολο των μαχητών/τριών που είχε στο σημείο, ανατολικά του Εφράτη, στα βόρεια της Ράκα, ενόψει των σχεδιαζόμενων εκεί επιχειρήσεων.

 

Το βίντεο περιλαμβάνει πλάνα που ανήκουν στο πρωτότυπο υλικό των ρεπόρτερ του ΕΣΔΑ

 

Οι μαχητές και οι ρεπόρτερ του ΕΣΔΑ είναι όλοι καλά και συνεχίζουν το έργο τους μέσα στα πλαίσια του ΔΤΕ/IBF (International Freedom Battalion)

 

Παρακάτω τα λινκ για το βίντεο:

 

https://www.youtube.com/watch?v=MKoOBfw3rQw

https://www.facebook.com/InternationalFreedomBattalionRojava/videos/1798411680371809/

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License