Σηάτλ, ΗΠΑ: Επίθεση σε σωφρονιστικό παράρτημα της πολιτείας Ουάσινγκτον

https://gr-contrainfo.espiv.net/2016/09/29/seattle-doc-office-attacked/

Τη νύχτα της Δευτέρας, 12 Σεπτέμβρη 2016, επιτεθήκαμε σε γραφείο της Σωφρονιστικής Διεύθυνσης της πολιτείας Ουάσιγκτον εδώ, στο Σηάτλ. Θέλαμε να δείξουμε την αλληλεγγύη μας στην εν εξελίξει απεργία στις φυλακές, που ξεκίνησε στις 9 Σεπτέμβρη, αλλά και να βοηθήσουμε να συνεχιστεί. Γι’ αυτό, πατήσαμε τη λέξη «Απεργία» με γράμματα ίσαμε ενάμιση μέτρο σε όλη την πρόσοψη του κτηρίου και σπάσαμε τα παράθυρά του.

Ελπίζουμε συντρόφια τόσο εδώ όσο κι εντός των τειχών να πήρανε δύναμη και να νιώσαν ανακούφιση ξέροντας πως υπάρχουν κι άλλοι που ’χουν τη βούληση να επιτεθούν. Προς έναν κόσμο απαλλαγμένο απ’ τη φυλακή και την κοινωνία που τη δημιουργεί!

Πηγή: It’s Going Down

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License