Ρέθυμνο: Επίθεση φασιστών – Ένας τραυματίας

Από τηλεφωνική ενημέρωση

1:15 Μόλις έγινε επίθεση από φασίστες στο Ρέθυμνο. Περίπου 15 φασίστες επιτέθηκαν και χτύπησαν ένα παιδί που βρισκόταν στην πλατεία της Μητρόπολης στην παλιά πόλη.

Δεν είναι γνωστή η κατάσταση του αλλά μεταφέρεται στο νοσοκομείο.

Θα υπάρχει σε λίγο περισσότερη ενημέρωση ενημέρωση

1:42 Νεώτερη ενημέρωση: Πιθανόν να είναι 2 τραυματίες ο ένας πιο σοβαρά και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο. Οι φασίστες έφυγαν προς τις περιοχές της Καλλιθέας και Περιβολίων.

http://mpalothia.net/rethymno-epithesi-fasiston-enas-travmatias-2/

από mpalothia 03/10/2016 12:41 μμ.


 

2:16 Συνολικά οι τραυματίες είναι 2, ο ένας πιο σοβαρά καθώς μεταφέρθηκε στο νοσκομομείο που του έγιναν πολλά ράμματα. Η επίθεση έγινε στις μια παρά, στην πλατεία της Μητρόπολης. Η επίθεση ήταν οργανωμένοι και ήταν 15 φασίστες όπου κάποιοι από αυτούς αναγνωρίστηκαν από τον κόσμο αλλά έχουν γίνει άφαντοι από ολόκληρη την πόλη. Ταυτόχρονα υπάρχει μεγάλη συγκέντρωση αντιφασιστών (πάνω από 100) παρά την περασμένη ώρα.

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License