Εξαφανίστηκαν 8 ασυνόδευτα προσφυγόπουλα στην Κω

Οκτώ ασυνόδευτα προσφυγόπουλα φαίρονται να έχουν εξαφανιστεί από το hotspot της Κω, όπως καταγγέλλει εργαζόμενος σε αυτό.

 Το πιθανότερο σύμφωνα με την αστυνομία είναι οτι το έσκασαν αναζητώντας τρόπο για να φύγουν από το νησί και να φθάσουν στην ηπειρωτική Ελλάδα.

Σε εξέλιξη βρίσκονται έρευνες για τον εντοπισμό τους από τις αστυνομικές αρχές του νησιού.

(http://tvxs.gr/news/ellada/eksafanistikan-8-asynodeyta-prosfygopoyla-stin-ko)

από @ 27/09/2016 5:19 μμ.


να τα κρατούσαν φυλακισμένα; με τέτοιες παρεμβάσεις ενισχύουμε τα επιχειρήματα για μάντρωμα των προσφύγων


και να μην εχουν πεσει σε χερια που θα τα βλαψουν.

από @ 28/09/2016 12:42 πμ.


Το δημοσίευμα είναι ελλειπές καθώς δεν αναφέρει ηλικίες. Άν τα παιδιά είναι μικρά σκέφτηκες σε τι περιπέτειες μπορεί να μπλέξουν και να τα εκμεταλλευτούν; Εννοείται ότι λύση δεν είναι τα στρατόπεδα συγκέντρωσης. Τα ασυνόδευτα ανήλικα πρέπει να φιλοξενούνται σε αντίστοιχες δομές και να βρίσκονται στο σχολείο, όχι στους δρόμους.

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License