Νεκρός έπεσε ο διοικητής της OPLOT Evgeny Zhilin

Νεκρός έπεσε χθες 19/09/2016 από σφαίρες σε ενέδρα θανάτου που του είχαν στήσει σε εστιατόριο σε προάστιο της Μόσχας ο Evgeny Zhilin. Σε κωματώδη κατάσταση βρίσκεται ο σύντροφος και συμπολεμιστής του Andrey Kozyrev. .

post image

Νεκρός έπεσε χθες 19/09/2016 από σφαίρες σε ενέδρα θανάτου που του είχαν στήσει σε εστιατόριο σε προάστιο της Μόσχας ο Evgeny Zhilin. Σε κωματώδη κατάσταση βρίσκεται ο σύντροφος και συμπολεμιστής του Andrey Kozyrev.

Ο 40χρονος Evgeny Zhilin ήταν ο διοικητής της OPLOT με έδρα το Χάρκοβο , καταδικασμένος ερήμην από τα Ουκρανικά δικαστήρια μετά την εξέγερση στο Ντονμπάς. Η OPLOT είναι ένας από τους σημαντικότερους παράγοντες που καθόρισαν την μέχρι τώρα έκβαση της εξέγερσης στις Λαϊκές Δημοκρατίες στην Ανατολική Ουκρανία. Ενδεικτικά αναφέρουμε ότι ο διοικητής του τμήματος της OPLOT στο Ντονιέτσκ είναι ο Alexander Zakharchenko σημερινός πρόεδρος και αδιαμφισβήτητος ηγέτης της Λαϊκής Δημοκρατίας του Ντονιέτσκ. Ο Andrey Kozyrev είναι ηγετική φυσιογνωμία και αυτός της εξέγερσης των Λαϊκών Δημοκρατιών του Ντονμπάς και σημερινός υποδιοικητής των Λαϊκών Πολιτοφυλακών του Λουγκάνσκ.

Η OPLOT είναι μια οργάνωση που ιδρύθηκε το 2010 στην Ουκρανία με έδρα το Χάρκοβο από τον Evgeny Zhilin. Η OPLOT έχει πολύπλευρη δράση όπως ταμείο αλληλοβοήθειας, δικηγορικό και λογιστικό γραφείο, σχολές πολεμικών τεχνών , κοινωνικά κέντρα κτλ. Πριν την εξέγερση δραστηριοποιούνταν κυρίως στον πόλεμο ενάντια στην διαφθορά στο αυλληλοτροφοδοτούμενο ουκρανικό τρίγωνο μαφίας-ολιγάρχων-κυβέρνησης και στην υπεράσπιση μνημείων του Κόκκινου Στρατού και γενικά της Σοβιετικής ιστορίας από τους Ουκρανούς Φασίστες. Όταν ξέσπασε η εξέγερση στις Ανατολικές Δημοκρατίες αναδείχθηκε σε ηγετική δύναμη της εξέγερσης αφού αποτελούσε το πιο οργανωμένο ενιαίο και λειτουργικό κομμάτι της αντίστασης από τα πριν.

 

Κόκκινη Γραμμή – Ομάδα για την Εργατική Αντεπίθεση

 

https://lenta.ru/news/2016/09/20/sk/

 

Εικόνες:

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License